2777
2789
سلام به همگی،
خانم‌های عزیز من این تاپیک‌رو می‌نویسم تا شاید به کسانی که درگیره ivf و کلا انتقال جنین‌های ناموفق هستن کمکی بکنه و برای من جواب داد، انشالله برای همه جواب بده.
اول بگم که من ۳۸ سالمه و همسرم ۳۹. بعد اینکه ما مشکل مورفولوژی پایین اسپرم داشتیم. ۱۰ ساله ازدواج کردیم و بعد شش سال یعنی چهارسال پیش تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم و قبل استارت دکتر من برای من و همسرم یکسری آزمایش‌های مفصل نوشتن و اونجا بود که فهمیدیم همسرم مشکل مورفولوژی داره، من هم آنتی تی پی او بالا داشتم و الباقی مسائل خداروشکر اوکی.

سال اول: تشخیص واریکوسل » عمل همسرم » یکسال تلاش برای بارداری و کلا جواب ندادن!

سال دوم: آی وی اف در مرکز مام» پانکچر» ۲۱ تخمک » ۱۵ جنین» سه انتقال انجام شد» اولی دو عدد جنین بلاس آ نتیجه مثبت دو روز بعد افت بتا و منفی»، دومی جنین خوب نبود به اصرار خودم چون خراش آندومتر داده بودم سه عدد جنین انتقال داده شد و خوب منفی شد.»، سومی دو عدد جنین بلاست آ و منفی.

سال سوم: مجدد مرکز مام» داروهای ایرانی گرید پایین متاسفانه با تاکیید من بر پیدا نکردن داروهای دکتر مرکز و مشورت با ایشان، گفتن بگیرید همین‌رو (برند هومگران) مزررف‌ترین دارونما و انجام پانکچر» ۴ تخمک» ۱ جنین» یک انتقال و کنسل شدن انتقال به دلیل کیفیت پایین جنین!

سال چهارم: تغییر مرکز به بیمارستان عرفان نیایش❤️» پانکچر» ۲۸ تخمک» ۱۶ جنین گرید آ و آ.بی» انتقال اول با سه جنین (دو عدد بلاست و یک کامپکت) و نتیجه منفی، دو ماه بعد یک هیستروسکوپی تشخیصی به جهت فیلد شدن مکرر ivf توسط خانم دکتر و متوجه سپتوم خفیف رحمی شدن و برداشتن اون و انجام خراش آندومتر» بعد یک ماه انتقال دوم» سه جنین (دو عدد بلاست و یک کامپکت) و بارداری دوقلویی😍😍.

🌸اول, سرکار خانم دکتر طاهری‌ پناه واقعا انسان، استاد، بسیار توانمند و با دانش به روز دنیا بهترین درمان و تشخیص را برای ما دادن. دوم, من تمام داروهام‌رو خارجی گرفتم, تا جایی که می‌تونین از داروهای ایرانی دوری کنید. سوم، رژیم غذایی و استراحت معقول بعد از انتقال. به شدت خوردن لوبیا سبز رو پیشنهاد می‌کنم و گرمیجات و پرهیز از ترشیجات. تاکید بر رژیم مدیترانه‌ای مرغ، ماهی و روغن زیتون... دوستان خوراک لوبیا سبز و لوبیا سبز بخار پز رو فراموش نکنین و حمام هم خیلی سبک و ترجیحا روی چهار پایه  بنشینید. چهارم اینکه امیدوارم دامن همه‌تون سبز بشه و اگر مثل من ناامید شدین بدونید در رحمت خداوند هیچ وقت بسته نمی‌شه و دکتر ربابه طاهری پناه یکی از نشانه‌های رحمت خداوند در این روزگار بعضا پر از زشتی‌ها هست.

هر سوالی داشتین در خدمتم. امیدوارم همه به زودی قلب‌هاتون شاد بشه🪷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805