2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14727 بازدید | 324 پست

دختر تو زرنگ و درس خونی  آفرین

منکه هیج امتیازی ندارم   فقط دوتا بچه دارم که اینام امتیاز درس خوندنو ازم گرفتن 

از اونجایی که  من امیدی به قبولی ندارم  نمیخام هزینه کنم پکیج یه تومنی بخرم 

میخام یکی دوتا کتاب بخونم ببینم از پسش بر میام  

خوب اکر بخونم بعد منابع تغییرکنه ک ضدحاله 

تازه  من رشتم جغرافیاس بدردنخور ترین رشته 

اکر  تو آزمون بعدی بگن آموزگار ابتدایی دیکه از هر رشته ای نمیخایم  فقط رشته مرتبط  ک اینم ضد حاله 

مرسی که کامل توضیح دادی و فهمیدم آدم اینکار نیستم اصلا😄

تازه از رشته من فقط پارسال یک نفر خانم‌میخواست

من رشته خودم رو تدریس خصوصی زیاد کردم و علاقه دارم بهش ولی اینکه بخوام از همچین فیلتری رد بشم بخاطرش به نظرم نمی ازره چون من الان همون اندازه بی دردسر درآمد دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که کامل توضیح دادی و فهمیدم آدم اینکار نیستم اصلا😄تازه از رشته من فقط پارسال یک نفر خانم‌میخوا ...

عزیزم امیدوارم توی شغل الآنت پیشرفت کنی🤗 ولی جمله دومت باحال بود 👌😅

ممکنه امسال ظرفیت شهرتون بیشتر باشه. با توجه به تعداد بازنشسته های هرسال مشخص میکنن.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
دختر تو زرنگ و درس خونی آفرینمنکه هیج امتیازی ندارم فقط دوتا بچه دارم که اینام امتیاز درس خوندنو ...

مرسی عزیزم.😘

اگر اراده کنی حتما میتونی💪.

خیلیا با بچه کوچیک قبول شدن، شما باید برنامه ریزی کنی صبح زود یا آخر شبا درس بخونی. بلاخره امتیاز فرزند و تاهل میتونی بگیری خودش ۲۴ امتیاز میشه. خودش اندازه کلی تست صحیحه یعنی جلو میفتی از خیلی از رقیبای مجردت.

مرسی عزیزم.😘اگر اراده کنی حتما میتونی💪.خیلیا با بچه کوچیک قبول شدن، شما باید برنامه ریزی کنی صبح ز ...

سلام خانم معلم من سال گذشته کیفیت بخشی آزمون دادم قبول نشدم رشته ام کشاورزی ی دلم میگه کاروفناوری امسال امتحان بدم میخوام بخونم از الان بنظرتون ازکجا شروع کنم تخصصی اختصاصی عمومی؟ عمومی واختصاصی تاحدودی برای کیفیت بخشی خوندم الان تخصصی روبخونم؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
سلام خانم معلم من سال گذشته کیفیت بخشی آزمون دادم قبول نشدم رشته ام کشاورزی ی دلم میگه کاروفناوری ام ...

سلام گلم. امسال هر دوتاشو شرکت کن که شانست بیشتر باشه.البته کاروفناوری رشته جذابتری هستش.

به نظرمن هر سه تا حیطه را باهم شروع کن. تایم درس خوندنتو به سه قسمت تقسیم کن همزمان پیش ببر.

از نظر سختی به نظرمن اختصاصی ها سختترن بعد تخصصی و بعد عمومی.  اول از دروس عمومی شروع کم یکم موتورت روشن بشه بعد دیگه سه تاشو باهم بخون

برنامه ریزی داشته باش که بهینه درس بخونی

سلام گلم. امسال هر دوتاشو شرکت کن که شانست بیشتر باشه.البته کاروفناوری رشته جذابتری هستش.به نظرمن هر ...

ببخشید شما راجب مصاحبه پرورشی نمیدونین چ جوری مراحلش؟ممنون ازتون که دلسوزانه جواب میدین خداخیرتون بده

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
ببخشید شما راجب مصاحبه پرورشی نمیدونین چ جوری مراحلش؟ممنون ازتون که دلسوزانه جواب میدین خداخیرتون بد ...

خواهش میکنم 

گویا مشابه مصاحبه‌دبیری بوده یسری چیزا اضافه تر بوده. مثلا برای قسمت ایفای نقش علاوه برا صحبت یا دانش آموز با اولیا هم باید ایفای نقش انجام‌ بدن، در مورد یسری طرح های فوق برنامه مدارس مثل طرح بوم و .. هم‌ هزشون پرسیدن انگار. کلا مصاحبه کیفیت بخشی سختتر بوده

یه مرحله آزمون کتبی هم تو مصاحبه داشتن 

سلام.وقتتون بخیروشادی🥰من تاپیک شمارو خوندم همه چیزو دقیق و واضح توضیح داده بودید خیلیی ممنونمم واقعاخداخیرتون بده.من ازتون سوال داشتم این ک شما اولین بارتون بود که آزمون شرکت میکردید؟پذیرش رشته اتون چقدر بود؟ و دیگه این که مصاحبه هزینه داره آخه گفتید خوب بخونید ک پول برگشت داده نمیشه🥲.

و این که یه تلنگر برای من مجرددارین خیلی حالم بده همه سرزنشم میکنن ک هیچی نشدی انقددرس خوندی و میگن چرااستخدامی شرکت نمیکنی ولی خب من پول ندارم که منابعو بگیرم و هم این ک میترسم هزینه کنم قبول نشم😔😔تازه این ک هفت خان رستمو باید رد کرد و انقددیگران حرف منفی زدن دلسردشدم😔.

پیشاپیش ازتون ممنونم براتون یه آیه الکرسی و یه یس خاهم خوند.انشالله دست بخاک بزنیدواستون طلابشه.

سلام.وقتتون بخیروشادی🥰من تاپیک شمارو خوندم همه چیزو دقیق و واضح توضیح داده بودید خیلیی ممنونمم واقع ...

سلام گلم. ممنون لطف میکنی ان شالله حاجت روا بشی

بله اولین بار بود شرکت میکردم و ظرفیت ۳نفر بود.

هزینه آزمون کتبی۳۷۰ بود هزینه مرحله مصاحبه ۲میلیون و ۸۰ هزار تومن.

من برای منابع آزمون حتی هزارتومنم خرج نکردم همشو دانلود کردم از روی گوشی و لب تاب خوندم.

ببین تنها توصیه ای که میتونم بکنم اینه که به خودت بگو من باید نفر اول قبول بشم.سفت و محکم به خودت مدام بگو باید نفر اول شهرتون بشی. حرفای دیگرانو بذار کنار و اصلا به کسی نگو ثبت نام کردی. من اون دوماهی که درس میخوندم غیر خانوادم کسی خبر نداشت درس میخونم برای بیرون رفتن یا مهمونی دوستامو میپیچوندم و راستشو نمیگفتم چون انرژی منفی بم میدادن. بعدکه قبول شدم خبر دادم و یه تودهنی به یاوه گویان پشت سرم شد.

من شرایط سختی داشتم و دارم و مثه شما سرکوفتای اطرافیان هم بود و تنها راه خلاصی ازون شرایط قبولی تو آزمون بود و  احساس نیازم به قبولی شدید بود وهمین انگیزه درس خوندنم شد.

همش به خودم میگفتم رقیبام دارن بکوب درس میخونن و من باید ازونا جلو بزنم، حتی لحظه ای هم به این فکر نکردم که اگر قبول نشم چی میشه. یعنی با پوست و استخوان باور داشتم قبول میشم. شما هم باید روحیه تو اینجور بالا نگه داری.

هفت خوان رستم نیست برا خودت بزرگش نکن. اول مرحله کتبی را طی کن مصاحبش کاری نداره. برای مصاحبه تدریس دو روز خوندم برای گزینش دوهفته خوندم.

مدرک دانشگاهتو تا زمان مصاحبه باید آزاد کنی یا موقت یا اصلش. برای ثبت نام آزمون کتبی هم برو دانشگاه تاریخ دقیق فارغ التحصیلی و معدلتو بپرس و وارد کن. از الآن برای مدرکت اقدام کن منو سر همین مدرک که آماده نبود میخواستن حذفم کنن. برای بسیج هم از الان عضو شو

سلام گلم. ممنون لطف میکنی ان شالله حاجت روا بشیبله اولین بار بود شرکت میکردم و ظرفیت ۳نفر بود.هزینه ...

سلام مجدد عزیزم.صبحت بخیروشادی.واییی خیلیی ممنونم خیلیی امیدوارشدم🥰🥰🥰دست گلتون دردنکنه که جواب دادید.چشم حتمن...شایدم یکی ازدلایل موفقیتتون این قلب بزرگ ورئوفتون بوده.هرکسی دیگه باشه حسادت و بخیلی میکنه نسبت به بقیه.انشالله توتمام مراحل زندگیتون سالموموفق باشید.دعاگوتون هستم.یاعلی❤️

عزیزم شما که منابع اصلی رو خوندید بعد تو دفترچه سال قبل ممکنع واسه بعضی کتابها یه قسمت خاص رو گفته باشه الان توگروه هامیگن فقط اون قسمتو باید خوند؟بنظرشما باید کل کتابو خوند یا ن فقط همون قسمت خاص؟شما کل کتابارو خوندید؟

سلام مجدد عزیزم.صبحت بخیروشادی.واییی خیلیی ممنونم خیلیی امیدوارشدم🥰🥰🥰دست گلتون دردنکنه که جواب دا ...

ممنونم. لطف داری عزیزم.

بله همون قسمتو فقط بخونید. من برای اون منابعی که تو دفترچه مبحثو بصوزت کلی گفته بود از توی همون‌گروه ها متوجه شدم کدوم کتاب و کدوم فصلش مربوط به اون مبحثه و کل کتابو نخوندم.