2777
2789
عنوان

ماماناي اسفند ٩٦

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی نگرانم همش فک میکنم نکنه یه مشکلی وجود داره که لگد نمیزنه، تازه همین نبض رو هم اطراف ناف حس ...

عزیزم بچه اول همیشه مادر دیرت لگداشو حس میکنه.

اگه که مادر هم چربی شکمش زیاد باشه حس کردن لگد رو دیرتر از بقیه متوجه میشه.

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
من از تاريخ قاعدگي حساب كنم الان ١٦ هفته و ٦ روزمه از سونو يك هفته بالاترم زمان مناسبيه براي سونو؟

منم سونو آن تی یک هفته جلو تر از تاریخ پری میگه😐

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
سلام من رفتم سونو، نميدونم همه چي خوب بود يا نه! ني نيم پسره پس فردا جواب آزمايشم آماده ميشه ميرم ...

به سلامتی بغلش بگیری هدا جون تو توب چند هفته بودی ؟ چند روز بعد بهت وقت دادن بری سونو؟!

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
به سلامتی بغلش بگیری هدا جون تو توب چند هفته بودی ؟ چند روز بعد بهت وقت دادن بری سونو؟!

ديروز كه سونو رفتم ١٦ هفته و ٥ روزه بودم

توي نت ديدم و درمانگاه نزديك خونمون كه ميرم گفتن قبل از ١٨ هفته انجام بده

به خدا توکل کن ... کفایت می کند
Lilypie Pregnancy tickers
2810