2777
2789

ای خدا چرا هرچی بلا هست سر من میاد بچه ها دارم میمیرم از استرس و نگرانی خواب ندارم اصلا من نمی‌دونستم خطرناکه گفتم حالت تهوع دارم بهم دگزا داد که تو سرم بزنم دیشب زدم حالا چیکار کنم اگه جنینم کاریش بشه چی ؟ 😭😭😭😭😭😭

ول کن بابا منه خر نمیدونستم باردارم ژل زدم بوتاکسم کردم الان آقا عین شاخ شمشاد پولارو تبدیل به عن میکنه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که چیزی نیس این استرس برای شما خطرناک تره 

ازین ب بعد هر دکتری رفتیم حتما بگید که باردارید.  و از پزشک داروخانه جدا بپرسید که داروهاتون برای بارداری مشکلی دارن یانه. .حتما سوال کنید. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خیلی میترسم فقط دارم جوش میزنم و خودخوری😭

نترس عزیزم هیچیش نمیشه اون تو مایعی قرار گرفته که اجازه ورود هیچ میکروب وویروس وکوفت زهرماردیگه بهش نمیده من بعد بوتاکسم رفتم دکتر یکیش گفت چون یه نمونه سمه احتمال سقط بالاست یا فلج میشه 

دومی گفت برو راحت تو خونه بگیر بخواب بند ناف خودش عین ف..یلتر عمل میکنه جنین که مستقیما از بدن مادر تغذیه نمیکنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
الان من هفت هفته هستم خیلی بده زدم ؟ واقعا جای نگرانی هست یعنی؟

فک نکنم ولی دگزا جذب کلسیم رو مختل می‌کنه خودت کلسیماتو حتما بخور

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
2810