2777
2789
عنوان

بچها بابام با پتو رفته تو راه پله بخوابه روانیه خیلییییییییی گاوه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست
بابات پرنسس شده فکرمیکردم فقط پسرااین روزهاپرنسس شدن😅🤣🤣(شوخی کردم جدی این چه طرز حرف زدن راجب پدر ...

این رفتاراش درسته 

۵ ۶ بار کشیدمش ترو قران بیا سرجات

بخدا نیومد 

کاربری دست دونفره ))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای وای این مردا رو باید چیز کرد انقدر رو مخن اخه مرد حسابی قهر چیه اونم از بچت حالا ی شب پیش خانمت ...

خیلییییییی عصبی ام

حالا مریض شده از گرما صدای نفس نفس زدنشم میاد

ولی نمیره 

کاربری دست دونفره ))
2805
نه عزیزم باور کردم ، ولی عجیب نیست بیشتر بامزه است😂 حالا بابای منو ندیدی ، بابای تو پرنسسه بابای من ...

نمیدونم چه غلتی کنم نصف شبی عابرومو برد

مگر من چه کار کردم

کاربری دست دونفره ))
جریان پرنسس چیه🤭

به پسرایی که قهر میکنن 

و زود بهشون برمیخوره و یا بلاک میکنن 

چت دو طرفه پاک میکنن و خیلی چیزای دیگه مثل ادای دخترونه و فیس و افاده

به اینا میگن پرنسس 

خدا سر هیچکی نیاره حتی دشمننننننن

💙💍

خیلییییییی عصبی امحالا مریض شده از گرما صدای نفس نفس زدنشم میادولی نمیره

ولش کن تا صبح بمونه با پتو تو گرما

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
2810