2777
2789
عنوان

خانمهاتوروخداکسی هست بچه اش اتیسم وبیشفعالی داشته خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 129 پست
دوس ندارم کسی بهش تذکر بده با اینکه شیرین زبونه خوش صحبته باهوش و دقت بالایی داره فقط این بدکاریاش ا ...

دیگه هربچه ای سختی های خاص خودشو داره باید مدارا کنی تا بزرگ بشه

شوهر منم بچگی خیلی خرابکار و شیطون بوده بعد که بزرگ شده اروم شده

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرمنده عزیزبیش حسی شنیداری یعنی چی ؟

برات همه رو توضیح میدم

فقط بهم بگو مطمئنی پسرت اوتیسمه؟

چون من بفهمم مبنارو بذارم بر اتیسم بودن بعد توضیحاتمو بدم یا از اول بررسی کنم که هست یا نه

دیگه هربچه ای سختی های خاص خودشو داره باید مدارا کنی تا بزرگ بشهشوهر منم بچگی خیلی خرابکار و شیطون ب ...

خانواده همسر من هم انگار بچگی بشدت شیطون بودن الان همه ارومن احساس میکنم شاید بیشتر ب ژنتیک ربط داره برعکس خودم که خیلی آروم بودم بزرگ شدم شیطون شدم

شرمنده عزیزبیش حسی شنیداری یعنی چی ؟

اگه بچه ت اتیسم باشه این کتاب خیلی به دردت میخوره

پول یه جلسه گفتاردرمانیه بخرش مطالعه کن

اگه بچه بیش فعال باشه کلا جریان فرق داره ها

برات همه رو توضیح میدمفقط بهم بگو مطمئنی پسرت اوتیسمه؟چون من بفهمم مبنارو بذارم بر اتیسم بودن بعد تو ...

احساس میکنم ازاول ازم بپرسی ومطمئن بشی بهتره 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
احساس میکنم ازاول ازم بپرسی ومطمئن بشی بهتره

اره فرض رو میذارم اومدی جلسه ارزیابی ببینم چی میشه

به جاش برای مادرم فاتحه بخون عزیزم

اره فرض رو میذارم اومدی جلسه ارزیابی ببینم چی میشهبه جاش برای مادرم فاتحه بخون عزیزم

الهی اول خودت عاقبت بخیرشی هیچوقت عم به دلت نیادبعدحتما به روی چشم خدارحمتش کنه روحش شاد

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
نهههه یعنی چی دوز داروهاشو ببره بالا تو رو خدا مشاوره الکی ندین قرص اعصاب کم و زیاد شدنش خیلی حساسه ...

نهههه نه اینکه الکی سر خود اینکارو بکنه.ببره پیش دکتر که دارو براش داده که دکتر اگه صلاح دید اینکارو بکنه.آخه اسی میگه توان مالی نداره خب این خیلی اوضاعو سخت و پیچیده میکنه.اگه توان مالیش اوکی بود راه حلای زیادی داشت.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏