2777
2789

نمیتونه راه بره فلج مادرزاد ذهنی مشکل نداره برای این که کنبود نداشته باشه حتی دانشگاه هم میبرمش آرایشگاه میره هر ماه لباس میخرم ولی ظالم میدونه نقطه ضعفه چیه ذره ذره آبمون میکنه 

چندین ماه پیش هم عاشق کاردرمانگر متاهلش شد توهم زد که قراره زنشو طلاق بده با من ازدواج کنه همه اینا توهم خودش بود که خواهرم نذاشت ما بهم برسیم و خودکشی کرد 

الانم باز نمیدونم تو گروها با کدوم پسرا چت میکرد یه مدت تلفنی با پسر صحبت میکرد دوباره داغون شده 

از هیچ کس نمیترسه 

منم از اتاق انداخته بود بیرون انقدر داد و بیداد میکنه هیچی بهش نمیتونم بگم 

الانم بعد اون تلفنی بازی هاش داغون شده غذا نمیخوره دستشویی نمیذه همش خواب داروهاشو میدم تف میکنه 

بخدا خسته شدم 

ما پدر مادر نداریم با مادربزرگ پدری زندگی میکنیم 

مامانبزرگمم سرطانیه امروز گریه کرد بخدا طاقت ندارم 

عمم انقدر باهاش حرف زد اصلا تاثیر نداره 

حداقل نمیگه چی میخواد 

میگه بگین امبولانس بیاد اون موقع که اومده بودن پسرای خوشگلی داشت بیان منو ببرن

شما بگین من چیکار کنم انقدر تو حموم داد زدم گریه کردم دیوارارو چنگ زدم اخه گناه من چیه من چیکار کنم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

۲۳ سالمونه هر دو 

روانپزشک بردم بخدا یه کامه حرف نزد باهاش

روانشناس تا الان چهار تا بردم حرف نمیزنه بهشون میگه من خودم روانشناسی میخونم 

به جان خودم دیگه پول هم ندارم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

الهی قربون دلت و تنهاییت برم ،رو خودت بیشتر کار کن درسته خواهرته برات عزیزه همه کسته ولی واسه هیج کس انقدر خودتو اذیت نکن و مایه نذار ،میگی عقلی مشکل نداره پس کمتر مراقبش باش و سعی کن خودتم تو زندگیت آرامش داشته باشی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
۲۳ سالمونه هر دو روانپزشک بردم بخدا یه کامه حرف نزد باهاشروانشناس تا الان چهار تا بردم حرف نمیزنه به ...

پول بدین با یک نفر آشنا بشه

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
2810