2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین

103 بازدید | 11 پست

سلام خوبین ، من تازه نامزد کردم یک هفتست ، سنتی بوده و هیچ شناختی از قبل نداشتیم ،تو این ی هفته ب شدتتتت مجذوبش شدم و دلم میخواد اخلاق و رفتارش همینطوری تافت بخوره و خوش اخلاق بمونه .

برای همین اومدم ازتون بپرسم چه رفتار هایی تو این زمان باید داشته باشم ؟ 

همه میگن خیلی سر سنگین باش و خیلی خودتو بگیر ولی من زندگی عاشقانه دوست دارم اون اقا که اصلا خودشو پیش من نمیگیره و خاکیه اما جنتلمن و با شخصیته . 

منم شخصیتم مثل مثل خودشه ولی میترسم اگه خاکی باشم و پا ب پاش عاشقی کنم بعدا برام گرون تموم شه و رفتارش باهام عوض بشه 

شما نظرتون چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط میتونم یه نصیحت یهت بکنم اونم اینه که همیشه توی توجه و محبت یه پله ازش عقب تر باش 

اگه صد درصد بهت توجه میکنه تو هشتاد درصد توجه کنه 

اگه برات یه دسته گل میخره یه شاخه گل براش بگیر 

منظورم اینه بذار بیشتر اون دنبال جلب توجه و محبتت باشه 

نه خیلی رو بده نه خیلی خودتو بگیر ک ازت زده بشه.پشت سر خونوادش حرف نزن.از همین اول خواست واست خرید کنه نه نگو بزار عادت کنه ولی مراعات جیبشم بکن اگ چیزی گرون بود بهشم بگو گرونه دوست ندارم تو زحمت بیفتی بزار متوجه بشه بفکرشی  و مراعاتشو میکنی .اسمشو با پسوند جان صدا کن جلو بقیه بهش احترام بزار تا اونم یاد بگیره ازت.

من فقط میتونم یه نصیحت یهت بکنم اونم اینه که همیشه توی توجه و محبت یه پله ازش عقب تر باش اگه صد درصد ...

آره منم موافقم فقط جلو بقیه اینکارو نکن  یه وقت ناراحت میشه و فکر می‌کنه بی احترامی کردی بهش

@دختر_گرانبها تاپیکهای ایشون 😘

🥰❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان