2777
2789
آره بهار جون. فکر کنم اینطوری بهتر باشه

پس ساعت 5 البته اگه همه می تونن بیان..جاش هم یا نهج البلاغه یا همون پارک دم خونه شما سمانه... فرقی نداره. افطاری هم می ریم خونه سمانه.ههههههههههه نه که منم خیلی روزه می گیرم اخه.هههههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی پس باشه پارک دم خونه سمانه جون ساعت 5 فردا

با فرناز حرف زدی ؟ میدونه کجاست سمانه؟

انشاا... همدیگر رو میبینیم

شاپرک جون حیف شد نمیتونی بیایی ... سالگرد ازدواجتون هم پیشاپیش مباررررررررررررک عزیزم
انشاا.. سال آینده سالگرد ازدواجتون رو توی خونه خودتون که خریدی میگیرید
قرار هاتونو بندازید پنجشنبه جمعه که منم نتونم بیام....گریههههههههههه
ما پنجشنبه دعوتیم خونه مادرشوهر....هفته ی بعدم اونا رو میبریم بیرون افطاری چون سختمه تو خون
حالا جمعه اگه زود برگشتیم خودم میان...ادرس رو برام اس کنید....ساعت هم پنج دیگه...ایشالا بتونم برسونم خودمو
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
من رفتم بودم صفحه های قبل رو بخونم

ممنون از دوستان که بهم خبر دادید

اما مسیرش خیلی خیلی به من دوره و من اصلا بلد نیستم...وسیله هم ندارم که بیام...حالا سمانه جون آدرسشو واسم اس بزن اگه تونستم حتما میام...اگه با مترو و تاکسی بخوام بیام حداقل 1.5 تا 2 ساعت تو راهم ...موقع برگشت هم همینطور...خیلی خسته کننده میشه...اما دوست دارم ببینمتون...اگه نیومدم به همتون خوش بگذره و حالشو ببرید
دخمل طلای من الان در آغوشمه