2777
2789
عنوان

میخوام استعفا بدم به خاطر بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 3092 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقوقت خوبه حیفه
من خودم هم اینطورم پارسال یه سری استعفا دادم و موندم پیش دخملی دوباره امسال اومدم سرکار
دخترم 3 سالشه می گه تو نرو بذار بابا پول بیاره
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
منم حقوقم مثل تو بود ... یک ماه و نیمه نشستم تو خونه... خیلی خوبه واسه بچه... خودم خیلی راضی ترم... خیلی از خرجامم کمتر شده... اگه همین طوری پیش بره دیگه نمی رم... البته الان مرخصی بدون حقوق گرفتم... که اگه از نظر مالی نشد جا داشته باشه برگردم...
قلب شما در سکوت و آرامش، به اسرار روزها و شب ها شناخت می یابد/ جبران خلیل جبران
نم با اینکه از 6 ماهگی بچه ام اومدم سرکار و حقوقم هم خیلی خوبه 2 ملیون و نیمه الان ولی مثل چی پشیمونم ای کاش که نمی رفتم موقعی که بچه ام 16 ماهش بود استعفا دادم دوستان نی نی سایتی پشیمونم کردن!!!! الان انقدر پشیمونم که چرا گوش به حرفشون دادم که خدا می دونه
تازه پسر من الان 3 سالشه و مهد می ره باز هم به نظرم خونه بود خیلی براش بهتر بود فوقش در هفته دو جلسه یک کلاسی می بردمش
Lilypie Maternity tickers
نم با اینکه از 6 ماهگی بچه ام اومدم سرکار و حقوقم هم خیلی خوبه 2 ملیون و نیمه الان ولی مثل چی پشیمونم ای کاش که نمی رفتم موقعی که بچه ام 16 ماهش بود استعفا دادم دوستان نی نی سایتی پشیمونم کردن!!!! الان انقدر پشیمونم که چرا گوش به حرفشون دادم که خدا می دونه
تازه پسر من الان 3 سالشه و مهد می ره باز هم به نظرم خونه بود خیلی براش بهتر بود فوقش در هفته دو جلسه یک کلاسی می بردمش
Lilypie Maternity tickers
منم بچه مهد کودکم عزیزیم
به نظر من استعفا نده بچه بزرگ میشه
از نظر روان شناسی یک مادر از یک سنی نمی تونه همه چیز یک بچه باشه
بچه هم بازی هم سن محیط جدای خونه می خواد
منم هفته های آخر بارداری هستم
اینکه کی و با چجه شرایطی از بچه نگهداری کنه فکر من رو به خودش مشغول کرده اما استعفا راه حلش نیست به قول خیلی از مامانا این نگرانی تا 4 سالگی تازه هیچ کس هم نگفته کسی که مامان میشه باید دور همه چیز و همه چیزو خط بکشه در عوض مهد رفتن بچه ها خیلی مستقل باهوشتر واجتماعی تر میشن
هزینه خوب بکن مثل سرمایه گذاری می مونه حتما بهتره