2777
2789
عنوان

بچه های پزشکی روزی چند ساعت باید درس بخونین🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من جدیدا خیلی خوش گذرون شدم و با گوشی ور میزم میترسم بدبخت شم سر کنکور😂💔چرا خب اینقدر سخت بود؟ ...

ای بابا سعی کن خیلی بخونی کنکور همه رو از دماغت در میاره😂من ۱۴۰۲ کنکور دادم، اره خب به نسبت سخت بود من بیشتر بخاطر استرسم نمیتونستم خوب تمرکز کنم ولی خب خدا رو شکر به خیر گذشت😂

چه خبرههه😂💔💔 این که میشه بعد دانشگاه تا قبل خواب ‌.... پس زندگی چی

دقیقا میگن تا نری درک نمیکنی من یوتیوب کی از همین دانشجو های پزشکی رد فالو دارم میگه من هر هفته میرم پیش تراپیست اگه نرم دیوونه میشم بسکه حجم کار ها زیادههههههه خیلیا بخاطر حجم درسش نمیرن ببین سخت نیستا خیلیییی زیاده مثلا ۸۰۰ صفحه برای یه هفته خیلی زیاده خب حتی بخوای روخونی هم کنی

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
دقیقا میگن تا نری درک نمیکنی من یوتیوب کی از همین دانشجو های پزشکی رد فالو دارم میگه من هر هفته میرم ...

من تنها انتخابی که دارم پزشکیه🥲 پزشکی و دارو که میگن دارو بدتر هم هست...‌ پس قرارع خودکشی کنم احتمالا🥲🥲🥲

🩷
ای بابا سعی کن خیلی بخونی کنکور همه رو از دماغت در میاره😂من ۱۴۰۲ کنکور دادم، اره خب به نسبت سخت بود ...

آره دارم خودمو بدبخت میکنم😂😂💔💔

من اصلا تمرکز ندارم یعنی بگم ۰ تمرکزم باورت میشه؟؟افتضاحه اصلا یه وضعی سر کلاس هم میشینم یذره تمرکز ندارم عمش وسط درس حواسم پرت میشه

من تنها انتخابی که دارم پزشکیه🥲 پزشکی و دارو که میگن دارو بدتر هم هست...‌ پس قرارع خودکشی کنم احتما ...

نه بابا دور از جونت این چه حرفیه🥲😐

ازمون ایران نیست. کنکورم یه جورایی انگلیسیه😅سپتامبر ۲۰۲۵ آزمون ورودی دارم. اروپاست.فقط پزشکی و دارو ...

اوووو خوشبحالت کدوم کشور؟؟الان خودت ایرانی؟؟با مدارک ایران رفتی؟؟

اوووو خوشبحالت کدوم کشور؟؟الان خودت ایرانی؟؟با مدارک ایران رفتی؟؟

ایتالیا. الان که نرفتم ایرانم الان😅 سپتامبر ۲۰۲۵ ازمون ورودی دارم. ولی شبیه کنکور مسخره ایران نیست😬 سوالاش منطقیه ولی انگلیسی هستن...

پزشکی و دارو فقط میشه🥲 دارو که نمیرم. فقط پزشکی میشه🥲🥲 تهشم خودکشی میکنم😂💔✌🏻

🩷
نهایت بتونم روزی دو ساعت بخونم از درس بدم میاد🥲💔

دسگه چیکار میشه کرد باید بخونی اولاش سخته بعد عادت میکنی بهش