2777
2789

من فردا مهمون دارم

امروز فقط باید خرید کنم

جارو بکشم بازم کثیف میشه

سرویس تمیز کنم باز کثیف میشه

چیکار کنم مثلا

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز قبل مهمونی خونه رو مرتب میکنم ظرفا رو اماده میکنم خریدی چیزیم باشه ب شوهرم‌میگم انجام بده

روز بعدشم غذا رو درست میکنم ناهارمونو ک خوردیم ی جارو میزنم دیگه کثیف نمیشه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

روز قبل گردگیری و جارو پذیرایی البته خونه ما سمت مهمان جداست

و تمیز بودن کابینت ها و ظروف 

و گردگیری کل خونه و لکه گیری سرامیک ها

سرویس بهداشتی و اینه ها و ورودی رو روز مهمونی تمیز میکنم

💞

جمع آوری وسایل. آسپزخونه رو تمیز کن. تا جایی که امکانش هست وسایل غذا رو آماده کن و بخشی که میشه رو درست من مواد سالاد رو (بدون گوجه ) درست کن .

ظروف رو اگر نیاز هست تمیز کن. شربت یا ژله درست کن.

آینه ها و... رو اگر لکه دارن تیمز کن . وسایل دکوری خونه رو دستمال بکش . فردا صبح هم یه جارو بکش و سرامیکا رو تمیز کن . و سرویس بهداشتی رو بشور 

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

عنوانت منوکشته!دیروز وقتی مهمون دارید!خب بگو یه روز قبل مهمونی ادبیات بعضی نی نی سایتیا کلا ازپایه ...

منظرم دیروزِ وقتی مهمون دارید 🤣🤣🤣

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

من دیروز ۱۳ نفر مهمون داشتم با پاگشای عروس ،صبح زود بیدارشدم خونه روتمیز کردم ناهارم گذاشتم رفتم خریدنزدیک ۱۲ برگشتم بقیه کارها ،امروزم از ۷ پاشدم دارم تمیزکاری دیروز می کنم هنوز ناهار نخوردم،امروز خریدات انجام بده آخر شب سرویس بشور بقیه کارها بمونه فرداصبح 

2810