2777
2789
عنوان

بارداری توسن کم

201 بازدید | 27 پست

سلام دوستان لطفاکمکم کنید من17سالمه متاهلم ازدواجمون زوری بوده ومن شوهرمونمیخوام هر شب بینمون دعواس کتکم میزنه درخواست طلاق دادم چون باید3ماه بگذره بعدبتونیم طلاق بگیرم چندهفته پیش بدون خواست خودم باهم رابطه برقرارکرد بهم میگفت بچه دار نمیشم و مشکلی پیش نمیادولی دیروز فهمیدم حامله ام چندروزیه از پیش شوهرم اومدم پیش رفیقم 

خانواده ام سریه سری مسائل طردهم کردن ونمیتونم بهشون چیزی بگم 

الان من چیکار کنممم دوستان دلم نمیخواد به شوهرم بگم ونمیخوام بگردم پیشش 

بین اینکه سقط کنم یانه موندم؟ 

😑😵‍💫

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بروبهزیستی

هم کاربهت میدن هم بچه ات رونگه میدارن

هم مشاوره میدن هم به خودت هم همسرت

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه رو بدبخت نکن تورو خدا

تا قلب نداره یکاریش کن

بچه بدون پدر با مادر آسیب دیده و ضعیف

چه بلایی قراره سرش بیاد؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بچه رو بدبخت نکن تورو خداتا قلب نداره یکاریش کنبچه بدون پدر با مادر آسیب دیده و ضعیفچه بلایی قراره س ...

مگ میشه بچه قلب نداشته باشه هرزمان بفهمن نهایت یک هفته بعد قلبش تشکیل میشه بچه من ۶هفته قلب داشت بعدم بچه هدیه خداست تحت هیچ شرایطی مااجازه نداریم از طرفش تصمیم بگیریم ک بمیره یا زنده بمونه

عزیزم تا کی میخوای پیش دوستان بمونی؟پیش خانوادت نری اگر میخوای جدابشی کجا میخوای بری درامد داری؟خونه ...

خودمم فکرهمینه دوستم فعلا چون مادروپدرش نیست پیششم 

درامدکه نه ولی میتونم جای مشغول به کار بشم اره خونه دارم پدربزرگ پدریم بچگی به عنوان ارث بهم یه واحد آپارتمان دادهه

رفتم خانواده اموالتماس کردم ولی نمیبخشن منو

مگ میشه بچه قلب نداشته باشه هرزمان بفهمن نهایت یک هفته بعد قلبش تشکیل میشه بچه من ۶هفته قلب داشت بعد ...

مگه خودش اومده؟

ما تصمیم گرفتیم ک اومده دیگه

خب شاید اسی ۵ هفته باشه و هنو قلب نداشته باشه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مگه خودش اومده؟ما تصمیم گرفتیم ک اومده دیگهخب شاید اسی ۵ هفته باشه و هنو قلب نداشته باشه

ما تصمیم نگرفتیم خداخواست ما تصمیم گیرنده نیستیم خداهست اگر دلش نمیخواست نمیداد حالا ک بارداره اصلا درست نیست ک حق حیات زندگی و ازش بگیریم تازه اول ک بفهمن پنج هفتش باید باشه حالا نمیدونم چقد گذشته

2810