2777
2789
عنوان

مهد ساعتیکسی میشناسه

101 بازدید | 7 پست

سلام مامانا پسرم دوسالشه میخام روزی چند ساعت بره مهد که بازی کنه 

کسی مهد ساعتی سمت شرق می‌شناسه ترجیحا تهرانپارس

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

ساعتی خونه بازیا هستن. که گرون میفته پات ساعتی ۲۰۰ 

مهد بهتره 

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعتی خونه بازیا هستن. که گرون میفته پات ساعتی ۲۰۰ مهد بهتره

خانه بازی آخه می برم ولی بچه ها با هم بازی نمیکنن

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
همشون میپذیرند برو باهاشون صحبت کن مثلا نصف شهریه بگو میدم نصف هفته نگه دارید...

قبول نمیکنن میگن تمام وقت