2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ بدم میاد 😑الان پامیشم وای یه جاری دارم زن خوبیه یه اخلاق بد داره سرزده میاد یعنی همیشه اون روی خ ...

😂😂😂اولا افلاین شدی نشونه خوبیه 😅👍یعنی بلندشدی وشروع کردی 

هروقت شمامی ریدخونسون زنگ بزنیدکه یادبگیره بعدچندباربهش بکو اه همین تازه رسیدم شانس اوردی ۵دقیقه زودترمیومدی مثلا فلان جابودم بعدبهش بگو هروقت میای یه زنگ بزن یه وقت بیرون نباشم پشت دربمونی

اره خیلیم مزه میده ،من‌شبارو خیلی دوست دارم وقتی پیر شیم دیگه شبا نمیتونیم بیدارباشیم و شب و ببینیم چون خوابیم ،مخصوصا شب بری شهر گردی با دوست و اشنا اخر هفته عالی میشه حتما برید نصف شب شهرو بگردید اخر هفته ها با دوستاتون خانوادگی هرچی 

😂😂😂اولا افلاین شدی نشونه خوبیه 😅👍یعنی بلندشدی وشروع کردی هروقت شمامی ریدخونسون زنگ بزنیدکه یادب ...

اره رفتم تمیز کردم منتظرم ۶ و نیم بشه شوهرمو بیدار کنم صبحونه بدم راهیش کنم 

اینا همه رو گفتم 

خونه خواهر شوهرم چند تا ساختمون پایین‌تره اگه بباد ببینه نیستم میره اونجا

چند بار پیش اومده درو باز نکردم‌ رفتن اونجا

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32