2777
2789

با مشکل پا به دنیا اومده و در حال درمانه دعا کنید چند وقت دیگه به راحتی راه بره و راه رفتنش کاملا عادی و صاف باشه مثل بچه های دیگه که پاهاشون سالمه.خیلی میترسم کج راه بره یا لنگ بزنه...ای خدااااااااا من طاقتش رو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

‏اگه یه دختر پیدا کنم که در جواب {چیشده} نگه {هیچی} باهاش ازدواج میکنم.          اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان اکثر مشکلات قابل درمانه حتی برای افراد خیلی مسن هم راه های درمان شکستگی و آرتروز زیادتر و موثر تر شده بچه شما که تازه اول راهه 

زیاد دیدم آدمایی که مشکلات مادرزادیشون حل شده با درمان های امروزی

خدا همه گرفتاری ها و بیماری ها رو رفع کنه آمین

ان شالله خوب میشه عزیزم سونوگرافی انومالی معلوم نشد مشکل پای بچتون؟

ممنون انشالله چرا تو آنومالی گفتن ولی گفتن مشکلش قابل درمانه ولی درمان سخت داره منم نتونستم به خاطر مشکلی که درمان داره کاری کنم الانم نفسم به نفساش بنده ولی خیلی غصه آیندش رو میخورم

اشکال نداره خوب میشه غصه نخور درمانا همه سختن ظاهرش خرابه؟

انشالله ظاهرش تازه به دنیا اومد خوب نبود و پاهاش از مچ به سمت داخل چرخیده بود ولی الان کاملا مثل پای سالم و عادیه الان تازه داره از مبل و این جور چیزا میگیره پا شه حتی خیلی زودتر از بچه اولم چرخید و چهار دست و پا رفت و الانم میگیره تا پا شه فقط من از راه رفتنش میترسم

2810