2777
2789

عالیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محصولات تراست تحت لیسانس سوئیس استفاده کردی؟؟؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
2805
شما استفاده کردین

بله

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خیر

بهت پیشنهاد میدم 

چون در بازار نیست و با کیفیته 

خرید فقط از طریق نمایندگان فروش هست

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
از مرطوب کننده بایودرما راضی بودین؟ پوست من دهیدراته است دو دلم بین بایودرما و سیمپل و سراوی

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استفاده کنید و فقط با مرطوب کننده پوستتون هیدراته نمیشه .

سیمپل که اصلا مناسب نیست. نه آبرسانی میکنه نه رطوبت رسانی . خیلی عادیه و بدرد نمیخوره. 

سراوی عمقی نیست و برای پوست دهیدراته مناسب نیست 

بایودرما بهتره و برای پوست خشک و دهیدراته محشره. 

به جز این ۳ تا مرطوب کننده آنوا و کلینیک هم عالیه. 

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استف ...

مرسی از پاسخ گویی تون و اره سرم ابرسان دارم عزیژم فقط اینکه کلینیک خو بیشتر ابزسان تا مرطوب کننده من مرطوب کننده خوب خواستم و اینکه بایودرما چند قیمته؟ حجمش خوبه که چندماه بمونه؟

عزیزم شما چون پوستتون دهیدراته هست حتما باید در کنار مرطوب کننده از ابرسان و هیالورونیک اسید هم استف ...

بعد چون پوستم چرب دهیدراته اس مناسب کدوم پوست بگیرم ؟ مناسب پوست خشک یا چرب یا چی؟

مرسی از پاسخ گویی تون و اره سرم ابرسان دارم عزیژم فقط اینکه کلینیک خو بیشتر ابزسان تا مرطوب کننده من ...

کلینک مدل زردش هست که میگن بیشتر ابرسانه ولی کلینیک مدل های مختلف داره و یه مدل کرم داره که کاملا مرطوب کننده هست و رنگش صورتیه .

بایودرما هم مدلای مختلف داره یه مدل ۵۰۰ میل داره که اندازش بزرگه بیشتر از ۴ ماه میمونه حدود ۲ تومنه .

و مدل های کوچیکتر و تیوپی داره که حجمش کمتره قیمتشون از ۹۰۰ تا ۱ و نیم هست

بعد چون پوستم چرب دهیدراته اس مناسب کدوم پوست بگیرم ؟ مناسب پوست خشک یا چرب یا چی؟

پوست چرب بگیرید 

انوا چه نوعش مناسب پوست منه؟

مدلی که شیشه کاسه ای سفید داره خوبه 

تمام مدل هاش برای انواع پوست مناسبه 

2810