2777
2789
عنوان

مادرای دیابتی لطفا کمکم کنین

68 بازدید | 15 پست

من۱۶هفتمه قبلا دیابت داشتم الانم اصلا تا این لحظه پیگیری نکردم و دارویی استفاده نکردم دکتر گف یه هفته خونه چک کن نتیجشو بهم بگو لطفا هرکی تجربه مشابه داره کمک کنه توصیه ای چیزی طول بارداری زایمان لطفا هرکس نصیحتی حرفی داره خواهرانه بهم بگع

من از هفته ی ۵ انسولین شروع کردم

نگران نباش فقط سعی کن خوراکتو رعایت کنی

نون و برنج کم

ابمیوه و بستنی و شربت و هله هوله نخور

فست فود خیلی محدود

میوه سه بار در روز ولی هر بار فقط یک واحد نه بیشتر

نمک و چربی مواد غذایی رو هم کنترل کن علاوه بر شیرین بودنشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از هفته ی ۵ انسولین شروع کردمنگران نباش فقط سعی کن خوراکتو رعایت کنینون و برنج کمابمیوه و بستنی و ...

عشقم من تا این هفته ک۱۶هس اصلا هیچ پیگیری نکردم دکترم احمق بود نگفت مهمه من قبل بارداری قندم ناشتا۱۰۴بود دوساعت بعد صبحانه۱۵۴ الان چن تا دکتر گفتن سه ماهه اول مهم بود و قلبو مغزش ایراد پیدا میکنه خدا میدونه از دیروز چ حالیم توروخدا اگه اطلاعی داری بگو ک جنینم سالمه یا تاحالا اسیبی بهش رسیده

عشقم من تا این هفته ک۱۶هس اصلا هیچ پیگیری نکردم دکترم احمق بود نگفت مهمه من قبل بارداری قندم ناشتا۱۰ ...

نه نترس همین استرس قند رو میبره بالا،بچت حالش خوبه نگران نباش

اون دکتر احمق باید میگفت که تو قبلا پیش دیابت بودی و اول کار واست ازمایش مینوشت مثل من

الان قند ناشتات چنده؟

الان ناشتا نگرفتم اما بعد صبحانه دوساعت بعدش۱۷۵

همین فردا میری دکتر عمومی تا واست ازمایش بنویسه جدید،میری انجام میدی و جوابشو میبری پیش متخصص غدد یا داخلی تا واست دارو شروع کنه،دیگه دست دست نکن

تا جواب بیاد و دارو شروع کنی خودت خوراکتو کنترل کن،پرخوری نکن

۷ وعده اصلی و میانوعده مصرف کن،ولی  کم حجم

خربزه و هندونه و انگور اصلا نخور

شبها کدو و خیار توی ماست رنده کن و بخور بدون نمک

کاهو با هر وعده ی غذات بخور

همین فردا میری دکتر عمومی تا واست ازمایش بنویسه جدید،میری انجام میدی و جوابشو میبری پیش متخصص غدد یا ...

عزیزم میتونی هم هم یک هفته چک کردن ها رو ببری پیش دکتر متخصص تا از روی اونها بهت بگه چه دارویی مصرف کنی

بنظرت تا الان بچم سالمه؟🥺

اره بابا،خیالت راحت 

فقط از الان مراقب باش ،چون بچه های دیابتی یه کم بزرگتر میشن و شرایط سخت میشه

ولی کنترل کنی همه چی خوب پیش میره

من از ترسم خیلی رعایت میکردم کلااا ۸ کیلو چاق شدم

دروغ نگم خیلی حسرت شکم کشیدم توی گرمای تابستون ولی بخیر گذشت

پسرم ۳۳۰۰ دنیا اومد توی هفته ۳۸

صمنا عزیزم حتما برو زیر نظر کارشناس تغذیه،دو هفته یکبار چک میکنه و بهت رژیم میده

توی بهداشتم که بری ،مشاور تغذیه هاشون خیلی خوبن،کمکت میکنن

اره بابا،خیالت راحت فقط از الان مراقب باش ،چون بچه های دیابتی یه کم بزرگتر میشن و شرایط سخت میشهولی ...

مرسی که جواب دادی عزیزم انشالله به حاجت دلت برسی🥺❤