2777
2789
عنوان

بابامو از خونم بیرون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم نه از خونواده شانس اوردی نه از شوهر!!!خونوادت چه دلی دارن دو سال دخترشون رو دعوت نکردن خونشون ...

ب فاطمه زهرا دقیق از آبان ماه سال ۱۴۰۱ من رنگ خونه پدرمو ندیدم و هرگز ازم دعوت نشده ک برم

چی بگم نه از خونواده شانس اوردی نه از شوهر!!!خونوادت چه دلی دارن دو سال دخترشون رو دعوت نکردن خونشون ...

اصلا بذار راحت بگم ۹ ساله ازدواج کردم ۸ بار خونه پدرم رفتم تا حالا اونم هربار منو با دل شکسته برگردوندن

ب فاطمه زهرا دقیق از آبان ماه سال ۱۴۰۱ من رنگ خونه پدرمو ندیدم و هرگز ازم دعوت نشده ک برم

این خانواده رو بذار پشت در همون بهتر که بیرونشون کردی...

من باشم دیگه سراغی هم ازشون نمیگیرم

ولی همسرتم ببخشید یه وحشی امازونیه پرده گشوت رو پاره کرد و دنده هاتو شکونده

ادم میمونه واقعا...کاش مستقل بودی میگفتم از همسرت جدا شو چنین مردی هم به دردت نمیخوره کسی که تا  این حد کتک میزنه لیاقت نداره در کنارش باشی...

کاش مستقل بودی و خودتو رها میکردی هم از خونواده ات هم از شوهر داغونت

کاش ولی حیف

همه اینا بخاطر عدم استقلال هست موندی تو رابطه اشتباه از اون طرف شدی کیسه بوکس خونوادت ...ادم که استقلال داشته باشه عزت نفس هم بیشتر داره و کسی جرات نداره اینجوری در مقابلش هار بشه

از خونواده ات پناه بردی به همسرت

از یه  خونواده  اشتباه افتادی تو یه رابطه سمی و اشتباه دیگه

کاش بتونی یه فکر اساسی بکنی 

الان مهمتر از اینکه خانواده شوهرت راجع به تو و خونوادت چی فکر میکنن، ارتباطت با اطرافیان و خصوصا همسرت هست....خونوادتو میتونی انکارشون کنی ولی همسرت رو ظاهرا نه!!!