2777
2789

پسرم هفت سالشه 

پاییز تک سرف داشت بعد  زمستون پلک زدن تا عید 

پلک زدنش خوب شد

چند وقت پیش کمی ترسید ازفیلم و اینا پرش گردن شروع شد

بعد کم کم تیکادزیاد شد و به همه جای بدنش کشید 

تیک صوتی هم داره

تو حرف زدنش مشکل ایجاد شده

قبلا به خاطر بیشفعالی رسپریدون میدادم 

الان دارم قطعش میکنم دکر میگه پموزاید جایگزین کن اما دلم نمیاد دیگه دارو بدم

دختر 5سالگی تیک سرفه داشت 

الان تیک 10سالگی تیک چشم گرفته 

همش از استرسه 

یه دوره میزنه بعد خوب میشه 

ولی دیگه باید دکتر ببرم 

شما اعصاب روان بردین یا روانپزشک؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم هم اعصاب و روان میبرم هم روانپزشک البته تازه شروع شده و تازه میبرم

کدوم بیشتر به تیک چشم ربط داره؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
همه چی هم ترسوهه هم هیجانی

منظورم اینکه من خیلیها رو میشناسم بچشون میزنن خیلیم اتفاقای بد توشون افتاده 

چرا اونا بچشون استرسی نیست

بچه من که بهش همیشه با احرتام توضح دادم فوقش یه داد کوتاه سرش زدم چرا استرسیه😭😭

منظورم اینکه من خیلیها رو میشناسم بچشون میزنن خیلیم اتفاقای بد توشون افتاده چرا اونا بچشون استرسی نی ...

دقیقا منم 

نمیدونم چرا اینجورن 

انگار مستعدن 

حالا دیدم بچه اقوام کتکشون میزنن عین خیالش نیس

من یه داد بزنم سرش هزارتا مشکل پیدا میکنه

شاید پسر شما تویه خانواده احساس امنیت نمیکنه، اختلافات خانوادگی بین تون زیاد هست؟ یا قبلا تجربه ی یه خاطره ی تلخ و استرس زا رو داشته که هر وقت بهش فکر می‌کنه تیک عصبی بیاد سراغش، به نظرم تا حد ممکن سعی کنید یه محیط امن و ارام براش فراهم کنید

شاید پسر شما تویه خانواده احساس امنیت نمیکنه، اختلافات خانوادگی بین تون زیاد هست؟ یا قبلا تجربه ی یه ...

بله متاسفانه همسرم به اصطلاح تو فامیل و خونواده بزرگ خاندان هست و همیشه در حال حل مشکلات اونا هست و مشکلات محل کار و مدیریت ساختمون رو هم همیشه میاره خونه

الان خوب خیلس بهتر شده اما چه فایده

بله متاسفانه همسرم به اصطلاح تو فامیل و خونواده بزرگ خاندان هست و همیشه در حال حل مشکلات اونا هست و ...

پس همینه، سعی کنید یه مرز بندی بین مشکلات بیرون و داخل خونه قائل باشید، مشکلات شخصی نباید به محیط آرام خانواده آسیب بزنه، من جای شما بودم اول علائم تحدید کننده ای رو که به کانون گرم خانواده ام صدمه میزنه رو شناسایی می‌کردم و بعد اقدام به خنثی سازی اون موانع و مشکلات می کردم، انرژی های منفی تاثیر خیلی شدیدی روی پسر تون می‌زاره

پسرم هفت سالشه پاییز تک سرف داشت بعد زمستون پلک زدن تا عید پلک زدنش خوب شدچند وقت پیش کمی ترسید ازف ...

یعنی بخاطر داروها تیک گرفته؟ منم پسرم بیش فعاله دکتر گفته باید دارو بخوره، ولی نمیدونم چیکار کنم.رسپریدون تاثیر داشت؟

2810