2777
2789
عنوان

چققققد دوتا بچه سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست

الان یکم سخته تا بچه دوسالش بشه منم دقیقا دوتا دارم اولی دختره و پنج سال از داداشش بزرگتره 

ولی از روزی که دنیا اومده مدام تشکر میکنه بابت داداشش باهم بازی میکنن و بدون هم خوراکی نمیخورن 

چند روز پیشم میگفت مامان میخوام ۵۰۰ تاصلوات بگم برا اینکه داداشم گم نشه و سالم باشه الان سه سالشه داداشش بعد منو باباشم کلی وقت پیدا کردیم باهم باشیم قباا دخترم مدام گوشش به دهن ما بود میچسبید بخثه ما الان باهم یه گوشه هی بازی میکنن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
پشیمونی؟همیشه به این فک میکنم که خیلی باید سخت باشه دوتا بچه و اگه بیارم پشیمون میشم

نه اصلا با اینکه سختی های خودشو داره

ولی نظرم اینه دوتا بچه بهتر از یدونس

با اومدنه دومی حساسیتات از رو اولی کم میشه

اینکه هی برا هرچیز اولی نگرانی و توجهت خیلی خیلی بهش زیاده و همون توجهه زیاد میتونه آسیب زننده باشه

تو دومی دیگه اون هُل شدنا و بی تجربگی های اولی رو نداری خیلی ریلکس تری

باید دومی رو بیاری تا متوجه بشی چی میگم

هرکی بهم میگفت دومی رو سخت نمیگیری باورم نمیشد ولی واقعا تو دومی حساسیتا کمتر میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.