2777
2789
عنوان

چققققد دوتا بچه سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست

من بچه ندارم تازه ازدواج کردم 

تو دوران عقد مادرشوهرم همش میگفت بچه بیاری من نگه نمیدارم فلان 

مدام اینو میگفت یه بارم گفت بچه بیاری کجا میخوای بزاری و بری سرکار گفتم پیش مامانم میزارم 

فکر کرده من بچمو میارم میزارم پیشش که مثل خودش تربیتش کنه محااااله 

دیگه به شوهرم گفتم مامانت چرا اینجوری میگه هی؟ الان که ما اصلا بچه نداریم که داره هی چرت و پرت میبافه هروقت بچه اومد اونوقت مزخرف تحویل من بده 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۹۰درصد؟؟بابا بخدا۱۰۰درصد با منه.زورم میاد مادرشوهرم حرف مفت میزنه..اصلا استراحت ندارم بخدا کارای خون ...

میدونم خسته شدی مامان صبور 

ولی اینروزا میگذره 

دختر های گلت بزرگ میشن و کیفشون رو میبری 

من هر کی رو دیدم حسرت میخوره چرا بچه بیشتر نیاورده اونایی که سنشون بالاس 

من خودمم به نطرم بچه زیاد خوبه 😂

ن اینکارو انجام میده گهگاهی..کارای مربوط ب نی نی رو انجام میده چون دوسش داره

خوب پس کمک دست داری من دیروز مطب بودم وای خدابه دور بچه ازحسادت زدبود توسرنوزادمیخاست ازبین ببر بچه بزرگ کلا خیلی شلوغ بود همه کلافه کردبود

امسال میره پیش دبستانی

حالا باز یه ماه مونده حداقل این یه ماهو مهد ثبت نامش کن هر روز ۳ ساعت بره یکم استراحت کنی یا کاراتو کنی،بعدم حتما کتاب یا دوره های تربیت فرزند بگیر حتما که بدونی چطور باهاش رفتار کنی که نق نزنه و لوس نشه اذیتت نکنه

خوب پس کمک دست داری من دیروز مطب بودم وای خدابه دور بچه ازحسادت زدبود توسرنوزادمیخاست ازبین ببر بچه ...

نههه دخترم واقعا یجور محافظه نی نی هست..من همش بهش میگم توروخیلی بیشتراز اجی دوسدارم میگه ن اول اونو دوسداشته باش بعد منو خداروشکرازاین جهت شانس اوردم  

واقعا حق گفتی..اصلا اهمیت نمیدادن ب خوراک پوشاک بچه مثه ماها

همشم مقایسه میکنن ما چندتا بزرگ کردیم 

بابا شماها باور کن چند روز یبار لباس بچه هارو عوض میکردین حمام هفته ای ی بار میبردین  ی لقمه نون خالی میدادین بچه تا تهش میخوردبچه ها صبح تا شب تو‌کوچه بودن مادرم ب کاراش میرسید اصلا قابل مقایسه نیست با مادرای امروزی 

ب نظرم مادرای الان خیلی زحمتشوندبیشتره

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
همشم مقایسه میکنن ما چندتا بزرگ کردیم بابا شماها باور کن چند روز یبار لباس بچه هارو عوض میکردین حمام ...

باور کن اگه اونا جای ما بودن دووم نمیاوردن..من خونه پدرشوهرم بودم دخترم قبل از خواب ی نیم ساعت گریه کرد ساعت۹شب گرعت خوابید تا خوده صبح تو خواب دوسه بار شیرش دادم .بعد مادرشوهرم واسه همون نیم ساعت گریه گفت بچه خودشو کشت خودشو هلاک کرد دیوونمون کرد وای وای..کفتم وای صبرما کجا صبر اینا کجا

باور کن اگه اونا جای ما بودن دووم نمیاوردن..من خونه پدرشوهرم بودم دخترم قبل از خواب ی نیم ساعت گریه ...

همون دیگ  کاش بارداربشه😂

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره متاسفانه لوسش کردیم

اره چون منم پسرم ۴ سالشه همیشه پیجای روانشناسی کودکو مطالبشونو میخونم خیلی مفیده خداروشکر لوس نشده چون حوصلش هم سر میرفت گذاشتم مهد خیلی ام بهش خوش میگذره خودمم کارامو میکنم تو اون تایم 

منم تازه زایمان کردم

دارم سعی میکنم اعصابمو آروم نگه دارم در برابر بی خوابی

خونه رو تمیز نگه دارم در حد معمول

با یه بچه بزرگتره ۸ ساله که اون خودش اندازه یه بچه نوزاد نق و گریه و اعصاب خوردی داره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
منم تازه زایمان کردمدارم سعی میکنم اعصابمو آروم نگه دارم در برابر بی خوابیخونه رو تمیز نگه دارم در ح ...

پشیمونی؟همیشه به این فک میکنم که خیلی باید سخت باشه دوتا بچه و اگه بیارم پشیمون میشم