2777
2789

خانما یه رفیق داره میشه(نوه عمه پدرم)

هر دوتاشون ۱۹ .۲۰سالشونه خیلی همو میخوان هوای همو دارن احوال همو میگیرن رازاشون بهم میگن 

پول بهم میدن نیازشون بشه 

میرن میگردن 

برای هم جون میدن 

حسادتم میاد🙂

قبول دارین پسرا فقط رفاقشون اینطوریه؟

خدایی رفاقت پسرا خیلی باحاله 

هرچند که گروه دوستای ما هم بیشتر از پسرا باحالن😀😀

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چرا انقد موفقن چون تعصب هم دیگرو حتی اگه به هم خیانت کننم به کسی نمیدن ولی مادخترا یکی بهتر پیدا کردیم رفیقمونو ول میکنیم یا بعضی وقتا به خاطر غرور همدیگرو ول میکنیم ولی پسرا اگه با یکی رفیق شن غرور واسشون اهمیت نداره

من کلا اعتقادی ب رفاقت و دوستی ندارم چ برای پسرا چ دخترا خیلی بیهوده اس رفاقت

یعنی هیچ دوستی نداری؟

حالا منم رفیق باز نیستم ولی آدم گاهی نیاز داره با کسی غیر خانوادش معاشرت کنه

یعنی هیچ دوستی نداری؟حالا منم رفیق باز نیستم ولی آدم گاهی نیاز داره با کسی غیر خانوادش معاشرت کنه

نه واقعا هیچ دوستی ندارم من حتی با خانواده ام هم خیلی درد دل ندارم شخصیتم اینطوریه حتی ی دوستی ۱۳ ساله داشتم با دو نفر که همه کاری براشون میکردم اما هیچوقت از زندگی شخصیم صحبت نکردم همیشه هم گفتن بهم ما هیچی ازت نمیدونیم

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
من کلا اعتقادی ب رفاقت و دوستی ندارم چ برای پسرا چ دخترا خیلی بیهوده اس رفاقت

یعنی هیچ دوستی نداری؟

حالا منم رفیق باز نیستم ولی آدم گاهی نیاز داره با کسی غیر خانوادش معاشرت کنه

2810