2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

این قرص رو نخوردم 

قرصای دیگه خوردم

با دارو لاغر نکن لطفا لطفا فقط ورزش و رژیم باشه

عوارض بد داره

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
ورزش كن ، قرص هاي لاغري مواد مخدر داره و بيشترشون باعث معده درد ميشه

چون افسردگی دارم به اون انرژی ک میده اعتیاد پیدا کردم می‌توانم بردارم ولی بدون اون حوصله کاری ندارم 

گاهی استفاده نمیکنم ولی باز وسوسه میشم 

نمی‌دونم چیکار کنم

چه عوارضی برات داشت؟

قرصای لاغری که من خوردم با قرصای لاغری مامان و خاله ام فرق داشت ،تازه زیر نظر متخصص تغذیه بود ، پادرد ضعف بدنی خستگی زیاد ریزش مو، واسه من تا مدتها گوارشمم ...

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
چون افسردگی دارم به اون انرژی ک میده اعتیاد پیدا کردم می‌توانم بردارم ولی بدون اون حوصله کاری ندارم ...

ببين ورزش كن برا انرژيش يه شيك پروتييني درست كن گاهي قهوه بخور ، انرژي ميگيري ورزش كلا خوبه اين قرصا تهش هيچي نيست 

من غذامو کم‌ کردم و یه پودر هم که برا مدیریت وزنه یک ساعت قبل غذا میخورم که سیر نگهم‌ میداره و اشتهامو کم میکنه، تازه‌پودره منیزیم و ویتامین دی و پروتئین و یکسری چیزای دیگه داره توش و کاملا گیاهیه و استاندارد اینام داره