2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
نترس منم ۱۰ یازده روزپیش همه جام دردگرفتمردم ازترس رفتیم عصرش دکتر سونوواژینال گرفت بهم استراحت داد

دارم میمیرم از ترس

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
استرس نداشته باش بخدا توکل کن هرچی خیره برات پیش میاره‌..

دعا کن سالم باشه😭😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات صلوات فرستادم گلم سعی کن فکرای بد نکنی دراز بکش استراحت کن

اجی میترسم😭

بابا اینقد نترس از اولش بخوای اینطور بترسی ک تا اخرش هیچی ازت نمیمونه

بسپار ب خدا و ب خودت بگو هرچی ک باید اتفاق بیفته میفته نگران نباش

من سر پسر اولم اینقدر خونریزی داشتم دکتر تو ۸ هفتگی بهم گفت بچه ات سقط شده افتادم ب خونه تکونی فرش یخچالو میکشیدم اخرم رفتم سونو پسرک سور مور گنده بود هیچیشم نشد

نمیگم اینکارارو بکن ها میگم خدا بخواد شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
جانم عزیزم کاری داشتی ؟

اجی من رفتم سونو به خاطر کمر درد،دکتر سونو کرد کیسه دیده شد،گفت هفته بعد بیا ببینیم خارج رحمی نیست،الان خارج رحمی نبود گفت تحت کنترل باشی به خاطر کمردرد،نگرانم

بابا اینقد نترس از اولش بخوای اینطور بترسی ک تا اخرش هیچی ازت نمیمونهبسپار ب خدا و ب خودت بگو هرچی ک ...

اجی من رفتم سونو به خاطر کمر درد،دکتر سونو کرد کیسه دیده شد،گفت هفته بعد بیا ببینیم خارج رحمی نیست،الان خارج رحمی نبود گفت تحت کنترل باشی به خاطر کمردرد،نگرانم خارج رحمی بشه

اجی من رفتم سونو به خاطر کمر درد،دکتر سونو کرد کیسه دیده شد،گفت هفته بعد بیا ببینیم خارج رحمی نیست،ا ...

منم رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۴ روز هستی گفت هماتوم ندارم ساک و کیسه زرده دیده شد اما قلبش هنوز نه منم مثل شما نگرانم ولی خب دکترم گفت دو هفته دیگه بیا انشالله که هرچی به صلاحمونه همون بشه 🥺

اجی من رفتم سونو به خاطر کمر درد،دکتر سونو کرد کیسه دیده شد،گفت هفته بعد بیا ببینیم خارج رحمی نیست،ا ...

خخخ دختر مگ میشه پرواز کنه بره خارج رحم

الان دیگ هرجا هست چسبیده به دیواره رحم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
منم رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۴ روز هستی گفت هماتوم ندارم ساک و کیسه زرده دیده شد اما قلبش هنوز نه منم ...

منم خیلی نگرانم😭

خخخ دختر مگ میشه پرواز کنه بره خارج رحمالان دیگ هرجا هست چسبیده به دیواره رحم

واقعا راست میگی یعنی چیزیش نمیشه آخه دکتر گفت😭

منم رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۴ روز هستی گفت هماتوم ندارم ساک و کیسه زرده دیده شد اما قلبش هنوز نه منم ...

هنوز برا من کیسش معلوم بود خودش نه ک نگرانم