2777
2789
سلام عزیزم ممنون از راهنمایی هاتپیش دبستانی و مهد نرفته و امسال می خواستم پیش دبستانی بفرستمش .به ...

من که میگم مدرسه

ولی گفتم قصدت اگر مدرسه است فورا باید اقدام کنی ک بره سر کلاس های پیش

بجه تا وارد جامعه نشه اجتماعی نمیشه. بچه های من الان ۱۷ کیلو اند. فکر کن جزو بچه های متوسط کلاس بودند. ینی نصف بچه ها ریزمیزه تر بودن

الان شما میگی کوچولوعه مقایسه کن خودت.

تنهایی خیلی سخته فامیلهای همسرم هستن هم سن و سال دخترم هستن یه مدتی باهاشون رفت و آمد میکردم دیدم مث ...

دقیقا...فک کن تویه ساختمونیم باجاری ومادرشوهر...همه باهمه قهرن و دماغشون بادمیکنن واسمن..جاریه بچه دارشدن کادوخریدم ببریم  .بین خودشون دعواشون شد.ب همسرم گفتم دست نگه دار.بزار چهلم بچش تموم شه فردا نگن این اومدو پاقدمش بدرود وازین خرافات ک خیلی بهش بارداری...بعد اینکه زنش ازقهراومد ب همسرم گفتم کادوروببریم پسرمم بچشونه ببینه.چه ذوقی داشت بچم.همسرم گفت غلط کرده زنیکه سه ماه گذاشته رفته داداشم تک وتنهامونده میخام پاشم بگم خوش اومدی.خلاصه نرفت.کادوموند دستم.اخرشم برادرشوهره واسه من قیافه میگیره و دیدنی حتی سلامم نمیده.و زنشم قطع رابطه کرده باهمه.حالا اینا نزدیکشون...خانواده خودمم ماشالا دشمن شادم کردن ازبیخ...تک وتنهانشستم وردل همسری ک تمام عکروخیالش خانواده ازخدابیخبرشه...گفتم حداقل بچه اسیرخونه نشه.خدالعنتشون کنه.توشهرشون دولتی نیس.مجبورشدم غیرانتفاعی ثبت نام کنم.اونم ک کلی خرج ومخارجش...ناچارم ناچار

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم

بنظرم 7 سالگی بفرستش مدرسه 

ماهایی که 1 سال زودتر رفتیم چی شدیم مثلا؟! 

الکی 1 سال زودتر فرصت بازی کردن رو ازش نگیر 

بزار 7 سالگی بره مدرسه گناه داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

[QUOTE=351261304]وای نمی دونم چکار کنم ؟ حس می کنم دیرتر بره بهتره[/QUOT

دختر من متولد اردیبهشت بود ولی من نفرستادن سال بعدش فرستادم 4سال پیش بخاطر کرونا ولی الان دیگه نمی‌دونم آموزش پرورش گیر میده یا نه

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉

ربطی نداره من 25شهریورم

لز بقیه لاغر ترم بودم به سی کیلو نمیرسیوم

ولی رفتم مدرسه با بهترین نمرات 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من پرسیدم گفتن ن خیلی براتون بد میشه ک بچه رو یکسال از تحصیل محروم کردید و ممکنه براتون پرونده تشکیل ...

وای 🥲از کی پرسیدید؟

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
دقیقا...فک کن تویه ساختمونیم باجاری ومادرشوهر...همه باهمه قهرن و دماغشون بادمیکنن واسمن..جاریه بچه د ...

تنهایی خیلی سخته..

یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم برای پول خرج کردن اصلا دلتو نسوزون ..ناراحت نباش ...باورت میشه یه زمانی  بقدری دو دو تا چهارتا میکرودم برای خرج و مخارجمون که کلی از موهای سرم سفید شد اگر بدونی چه عذابی میکشیدم  همسرمم عادت کرده بود که اصلا من پول خرج نکنم جونش درمیومد وقتی ازش پول میگرفتم..بعد خانواده همسرم خیلی راحت ازش به هر بهانه ای پول میگرفتن یکسالی میشه که دیگگه خودموو به سختی نمیندازم ...

فدای سر بچت ککه غیر انتفاعی میخونه وظیفه مرده که کار کنه پول دربیاره 

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
ربطی نداره من 25شهریورملز بقیه لاغر ترم بودم به سی کیلو نمیرسیومولی رفتم مدرسه با بهترین نمرات

سی کیلو که تپل هست 

بچه من ۱۷ کیلو ولی بازم به نظرم لاغر نیست . موضوع اینه که پیش و مهد هم نرفته 

یکی منو راهنمایی کن بچه من خیلی ریزترع ازهمسناش متولد آخر مهر ۹۸کلن ۱۴کیلوکی باید بفرستمش ک عقب نمون

نمی دونم عزیزم 

ولی بچه تون چون از مهر به بعد هست خب عملا یک سال بزرگتر از بقیه بچه ها می ره مدرسه 

تنهایی خیلی سخته..یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم برای پول خرج کردن اصلا دلتو نسوزون ..ناراحت نباش ...با ...

بله عزیزم...ممنونم ک بجای خواهرام یه حرف زندگی بهم یادآوری کردی...دقیقا همینطوره...حالا خوبه بامادرشوهرقطع رابطه ام وگرنه سرهمین موضوع ک چرا میفرستی پیش دبستان کلی بایدنیش وکنایه میشنیدم...اونقدرمث بدبختا میرفتم خونشون باپسرم...میگفتم بزارپسرم کینه ای بزرگ نشه بزار مادربزرگ پدربزرگ بشناسه محبتشون ببینه...دریغ...طوری رفتارکردن چنان حرفایی بهم گفتن ک همسرم مث خیار فقط نگاه کرد...دریغ ازکوچکترین حمایت.الان س سال باهمه قطع ارتباطم تا آرامش داشته باشم.چون شوهرم ازنظرمالی وضعش خراب..وابسته خونه پدرش.. نمیتونه مستقل شه.منم دیدم توجمع مدام ضایعش میکنن ومنو خراب میکنن کلا انداختمشون اونطرف...کلا چشم ندارن نفس بکشم...پسرم کوچیکه میره آب بازکنه ازسرشیطنت مثلا،مادرشوهرمث یه سگ نشسته درخونه بازمدام.ازونجا دیدمیزنه کی اومد چی آورد کجا رفت...بعد میبینه پسرم آب بازکرده برمیگرده میگه الان میرم ب بابات میگم..میره میگه بابای احمقا میادازگوشش میکشه باگریه میاره خونه...یعنی دلم خونه.بچه شیطنت داره اونم پسربچه وگرنه من بشخصه بی ادب نیستم ک بخام بچم بی ادبی کنه وخوشم بیاد.کوچکترین گذشتی ندارن..ب زورنفس میکشم.ارثمونم نمیدن حداقل خونه بخریم.پدرشوهرم ۴ سال فوت کرده.زنیکه نشسته یجا تکون نمیخوره ارث پسرش بده.مبادا ما رومون بخنده

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
یعنی الان باید بره پیش بخدا خیلی گیجم خودمم باردارم مغزم نمیکش

بریداز  یه مهد کودک بپرسید 

2810