2777
2789
اصلا کلا کوچیکه داخل پارک و مهد هم نسبت به بچه های همکلاسی که تقریبا یک سال یا چند ماه بزرگ تر هستند ...

من پسرم تیر بود شوهرم موافقت نکرد ولی کلا خیلی فرق بود بین او با بچه های متولد مهر و آبان در کلاسشون 

ایرادی که نداره
منع قانونی هم نداره

ولی فکر کن بعداً تو مدرسه بچه میگه من یه سال دیر رفتم مدرسه، دوستاش میگن نه تو یه سال مردود شدی( خودمون این دوران و حساسیت ها رو گذروندیم دیگه)

به نظر من بهتره این کار رو نکنی، من با مشاور صحبت کردم بهم گفت بهتره این کار رو نکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصمیم با خودتونه ولی اینکه از نظر جسه میگین کوچیکه همکلاسیاشم همین سن هستن همین قد و قواره 

اگه نظر من و بخوای بزار بره مدرسه درسشو بخونه با همکلاسیاش بازی کنه روح و جسم و عقل کودک تو مدرسه شکل میگیره

ناراحت نشیا محبتت دوستی خاله خرسه اس

بفرست اگه تو تکلم هم مشکل داره غیر دولتی بزار ولی نزار عقب بیفته

وای نمی دونم چکار کنم ؟ حس می کنم دیرتر بره بهتره

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
بچه من امسال میره پیش ۲ متولد تیر ۹۸ هستش خیلی دلم میخواست دیرتر بفرستمش اما تو خونه حوصلش سر میره

پسرمنم ۵ ونیم سالشه.طفلی بچگی نکرد...توشهردورو غریب.تک وتنهابزرگ شد..گفتم حوصلش سرنره امسال میبرمش پیش

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ایرادی که ندارهمنع قانونی هم ندارهولی فکر کن بعداً تو مدرسه بچه میگه من یه سال دیر رفتم مدرسه، دوستا ...

حالا بچه ها دقیییق توی بحر حرفه‌ای هم نمیرن

مهم روح و روان اون بچه است که اگه ریزه میزه باشه آسیب میبینه

دختر من نیمه شهریور بود فرستادمبعید میدونم آموزش و پرورش همچین اجازه ای بده

الان راضی هستید ؟

الان بچه ها رو از سه سالگی میفرستن مدرسه حالا یا پیش دبستانی یا مهدکودک یا زبان 

دختر من از سه سالگی کلاس زبان رفته الان که یازده سالشه زبان انگلیسی رو عین زبان مادریش صحبت میکنه کلیم افتخار میکنه 

حالا بچه ها دقیییق توی بحر حرفه‌ای هم نمیرنمهم روح و روان اون بچه است که اگه ریزه میزه باشه آسیب میب ...

آره دقیقا بقیه بچه ها از کجا بفهمند این یک ماه بزرگتره

ای جان پسر منم28شهریور97هستشمنم نمیخوام بفرستم دوباره ثبت نامش کردم واسه پیش2

وای چه جالب عین دختر من 

عزیزم  از نظر اداره و قانون مشکلی نداره؟ 

الان بچه ها رو از سه سالگی میفرستن مدرسه حالا یا پیش دبستانی یا مهدکودک یا زبان دختر من از سه سالگی ...

زنده و سلامت باشه 

دختر منم زبان بلده در حد نونهالان ولی بحث من رفتار اجتماعی و بیان و اعتماد به نفسش هست 

پسرمنم ۵ ونیم سالشه.طفلی بچگی نکرد...توشهردورو غریب.تک وتنهابزرگ شد..گفتم حوصلش سرنره امسال میبرمش پ ...

تنهایی خیلی سخته 

فامیلهای همسرم هستن هم سن و سال دخترم هستن یه مدتی باهاشون رفت و آمد میکردم دیدم مثل اینکه دوست ندارن معاشرت کنن منم دیگه نرفتم دلم برای دخترم میسوزه اینهمه فامیل داره بعد تک و تنها داره بزرگ میشه

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
وای نمی دونم چکار کنم ؟ حس می کنم دیرتر بره بهتره

ببین دخترم فروردین ۹۴ بود فرستادم رفت امسالم چهارم هست از پیش رفت اون موقع همه از نظر جثه یکی بودن ولی الان دخترم و ۴تا دیگه اشون ریزه هستن بقیه خیلی درشت شدن 

پس ربطی به جثه نداره 

پسرمم ۲۱ تیر هست اونم دوسال دیگه ۵سالش میشه میزارمش پیش

پسرمنم ۵ ونیم سالشه.طفلی بچگی نکرد...توشهردورو غریب.تک وتنهابزرگ شد..گفتم حوصلش سرنره امسال میبرمش پ ...

متولد چند هست ؟ می فرستینش کلاس اول ؟

2810