2777
2789

دختر من پیش بود امسال. هم بچه شهریوری بود هم بچه ای ک دو سال دیر اومده هم بچه ای ک یکسال دیر اومده

ولی اوت شهریوری عین بچه های دیگه بود اما اون بزرکترا نسبت ب بقیه خیلییی بزرگتر بودن. بله سال اول دوم شاید احساس کنن جلوترن از بقیه ولی بعدش احساس سرخوردگی دارن چون از بقیه بزرگترن

اشتباهه بنظر من. باید بچه پیش میرفت.اللن مدرسه اونهایی ک پیش نرفتن رو یکماه فزستاده سر کلاس

شما اگر پیش نفرستادی ک بچه خیلی عقب مونده و اگر میخولی بفرستی همین امروز باید اقدام کنی

سن فرستادن مدرسه کلی کارشناسی شده تحقیق شده. چند ساله مد کردن بچه ها رو دیر میفرستن. اینکارو نکن بچه عقب میفته مگر اینکه احساس کلی از نظر ذهنی کشش نداره وگرنه کوچولوعه و ضعیف و اینا عین همه اس

وای چه جالب عین دختر من عزیزم از نظر اداره و قانون مشکلی نداره؟

نه عزیز تا یکسال دیرتر رو کاری ندارن من از برادرشوهرم که معلمه دبستانه پرسیدم اونیکی برادر شوهرمم پسرشو پارسال نفرستاد گفت از اموزش پرورش زنگت میزنن میگی من تشخیصم این بوده یسال دیرتر بره عاقلتر بشه الان هرچی باهاش تمرین میکنم متوجه نمیشه بره اول هیچی یاد نمیگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنده و سلامت باشه دختر منم زبان بلده در حد نونهالان ولی بحث من رفتار اجتماعی و بیان و اعتماد به نفسش ...

بحث اعتماد به نفس فقط غیر دولتی خوب که پرسنلش روانشناسی کودک گذرونده باشن 

دختر من پیش بود امسال. هم بچه شهریوری بود هم بچه ای ک دو سال دیر اومده هم بچه ای ک یکسال دیر اومدهول ...

سلام عزیزم ممنون از راهنمایی هات

پیش دبستانی و مهد  نرفته و امسال می خواستم پیش دبستانی  بفرستمش .

به نظرتون بفرستمش پیش یا مدرسه ؟

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
زنده و سلامت باشه دختر منم زبان بلده در حد نونهالان ولی بحث من رفتار اجتماعی و بیان و اعتماد به نفسش ...

باور کن تا داخل محیط مدرسه و بین همکلاسیاش قرار نگیره هیچ اعتماد بنفسی پیدا نمیکنه 

بچه های ما پیش دبستانی تا سوم رو کرونا شد داخل خونه گذروندن بخدا هنوز که هنوزه اون روزا رو یادشون نرفته اولین سالی که بعد کرونا رفتن مدرسه انقدر اسیب روحی دیده بودن عین بچه پنج ساله رفتار میکردن

خلاصه خواهر جان در حق بچت ظلم نکن باور کن دو سه ماه زودتر دنیا اومدنش هیچ تاثیری روی جسه اش نداره 

نه عزیز تا یکسال دیرتر رو کاری ندارن من از برادرشوهرم که معلمه دبستانه پرسیدم اونیکی برادر شوهرمم پس ...

مرسی عزیزم

باور کن تا داخل محیط مدرسه و بین همکلاسیاش قرار نگیره هیچ اعتماد بنفسی پیدا نمیکنه بچه های ما پیش دب ...

مرسی عزیزم

من پسرم ۲۲ شهریوره سر وقت فرستادمش مدرسه خیلی پشیمونم کلا بچم از بچه های دیگه کوچیکتره. با این که مع ...

کوچکتر بودن جثه چه ربطی ب مدرسه رفتن داره؟ اگ ریز باشه کلا ریزه حتی دبیرستانم بره زیزه میزه اس

بعدم‌چ‌را همش با بچه مهر و ابان‌مقایسه میکتید. من‌متولد ابلن دیدم‌همه نمره هاش داغون بوده

حالا بچه هاتونو فرستادید سالای مختلف ببینید بچه زرنگا‌متولد چه ماهی اند

وا این چ کاریه! من خودم متولد اخر شهریورم، هیچ وقتم مشکلی نداشتم،شاگرد اول بودم، الانم باردارم طبیعی میفته برا آبان ولی اخر مهر سزارین میکنم، قانون جدید هم اومده تا ۳۰ مهر میتونن با نیمه اولیا برن مدرسه، منم از این بابت خوشحالم

مرسی عزیزم مشکلی پیش نیومد ؟

ببین عزیزم من تجربه خودم رو میگم من داداشم شهریوریه مامانم 6 سالگی فرستادش مدرسه واقعا پشیمون شد چون داداشم خیلی بازیگوش بود عشق بازی کردن داشت کامل نتونست بازی کنه دیگه کلا از درسم زده شد با وجود اینکه هوشش خیلی عالی بود دبستان هر مدرسه ایی میرفت به بابام میگفتن بچه تو بفرست تیزهوشان اینجا وقتش هدر میره آخرم بابام نفرستادش داداشمم از درس زده شد 

بنظرم بزار 1 سال دیگه بازی هاشو بکنه بعد بفرستش مدرسه گناه داره بچه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

پارسال پسر من اول بود اینقدر بچه های جغله جغله تو مدرسه بود که حد نداشت

در حقش ظلم نکن بزرگ بشه حتما ناراحت میشه واسه دیر فرستادنش چرا الکی میخوای آیندشون خراب کنی اگه پسر باشه بعدا سر دانشگاه و سربازی به مشکل میخوره

غیر انتفاعی بنویس که سه پابه باشه که نخواد با بزرگا بگرده و یه موقع کتک بخوره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810