2777
2789

مادرم کارمند بود اونم شهردیگه ...

بابامم کارش خارج از شهربود ...

من از شیرخوارگی مهدبودم یا دست این واون ک منتش تا ابد هست هرچند پول میگرفتن خیلی روزا گشنه و تشنه ازمهد یا مدرسه میومدم منتظر میموندم ساعتها تا مامانم برسه  خیلی وقتا پشت در میموندم ساعتها 

بعدشم ک میومد خسته کوفته غر زدناااااااا   باید میخوابید هیچوقتتتت ناهار گرم نبود هیچوقت وقت نداشت دیکته بگه هیچوقت نتونست بیاد مدرسه هیچوقت نشد صبحونه بده ب ما  بعدشم فشارهای کاریش و رو سر ما خالی میکرد چقد تنهایی کشیدیم 

بعدش من مهد بودم ک یکی دیگه ب دنیا اومد حالا باید واسه اون مادری میکردم  باخودم میبردم مهد بدمیگردوندم یکم بعد باید میرفتم اونو میبردم مدرسه بعدخودم میرفتم مدرسه بعد برش میگردوندم بعد گشنه وتشنه باهم میموندیم تا چندساعت ک یکی برسه  تمام سالهای مدرسه تموم شد اما هیچوقت هیچکس در و ب روی من بازنکرد هیچوقت وقتی برمیگشتم بوی غذا گرم توخونه نمیومد خونه مرتب ندیدیم 

حالا توشرایطی ام ک باید کارکنم  دوتا بچه دارم ک خیلی کوچیکن 

عذاب وجدان دیوونم میکنه که اگه برم سرکار درحق بچه هام کوتاهی کردم  نکنه بیان خونه و دیوارای سردخونه بدون بوی غذا بدون اغوش مادر    .... فکراینکه بچه هام بیان خونه و حتی من نباشم ک در و روشون باز کنم حالم و بدمیکنه   من وداداشم ازهمون روزای بچگی و سردی خونه افسردگی گرفتیم وهیج امیدوانگیزه وهدفی نداریم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

منم تقریبا مثل تو ولی من تک فرزند بودم و مجبوری از ۹ سالگی آشپزی کردم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذشته داره تکرار میشه البته اینسری برا بچه هات

پس ازش درس بگیر

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

صبح عذا بزار 

اون موقع امکانات نبود

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بعضیا فقط اسم پدرمادریو به یدک میکشن. 

شما اگه میتونی کار در منزل انجام بده

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

بهتره بری مشاوره

نه برای کار کردن بیرون از خونه، نه. 

بلکه برای ااتیام زخم هایی که روی روحت خورده

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگر سر کار رفتن واقعا واجبه و نون شبت بهش وابسته هست پس مجبوری .ولی بدون تو الان یه مادر اگاهی که این درد رو کشیده و میشناسه . پس به جای اون ساعتایی که نیستی ساعاتی که خونه هستی بهترین استفاده رو بکن و بچه ها رو اولویت قرار بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810