بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه فروشگاه دیروز رفتم.قبلا کرج شعبه داشت.الاناسمش عوض شده نمیدونم از شعبه کرج جدد شده یا اسمشون عوض شده
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
چرا منم انلاین خیلی خرید میکنم .ولی خب مثلا ی سری چیزا رو ادم از ی پیج خوشش میاد ی سری رو از ی پیج دیگه مثلا ی پاکن دیدم تو ی پیج ۵۸ ارسالش ۵۰ تا ۶۰ تومن بود 😐
بله.ولی اونی که من دیروز رفتم قبلا شعبش بود الان ظاهرا جدا شده اسمش عوض شده.زدم گوگل سینا رو اورد.