بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دو روزه غذای درست و حسابی نخوردم برنج نخوردم دیشب فلافل خوردم خدا رو شکر اوکی بود خیلی گشنم بود ...
وااااای دقیقا منم اینقدر دیشب گشنم بود مامانم برنج و مرغ درست کرده بود بهش گفته بودم متنفرم از مرغ برای همون چرخ کرد مرغ رو مثل کباب درست کردم همونم حتی یک قاشق نتونستم بخورم رفتم چیپس و پفک خریدم خوردم 😓
چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....
خب باید زیر نظر پزشک متخصص باشی حتما بهت دارو میده مصرف کن حالت بهتر میشه .
ولی مادر شوهرم یه چیزی بهم گفت ک از صدتا دارو برام بهتر بود . تو هم انجامش بده انشالله برای تو هم جواب بده . گفت هر روز ساق طلایی بخورم . این بیسکوییت بخاطر سبوسش و خشک بودنش رطوبت معده رو جمع میکنه و ضد تهوعه. گوجه سبز رو هم شدیدا بهم پیشنهاد میکرد اونم ب طرز عجیبی حالمو بهتر کرد .من مثل تو بودم تا 4ماه بد ویار بودم .ماههای آخر مادرشوهرم اومد خونمون . خوشبحال اون عروساش ک از اول بارداری پیشش بودن خیلی اطلاعاتش تو زمینه درمان و دارو وگیاهان عطاری بالاست
والا من سر در نمیارم از اینا مجردم ، ولی ایشالا ب سلامتی ی دختر خوشگل موشگل میاد بغلت
عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ...