2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونید 

من دیشب تا ۴ صبح اورژانس عدالتیان بودم و فشارم خیلی پایین اومده بود آمبولانس اومد گفت فشار و خونریزی وضعیت خطرناکه و هیچ دارویی هم نداشتم  از درد و خونریزی مردم فقط ،گفتن دکترت باید وضعیت خرابت رو گزارش می‌داده یا ریپورت سونو بهت می‌داده ...

در حالی که اسکوییان گفت صاف راه برو هیچیت نیست ادا در میاری خوناتو جمع کن و توهین کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هما کی هست

هما اسکوییان متاسفانه پزشک نامدار مشهد در عرصه زنان که هیچ رعایت اخلاق و احترام بیمار رو نمیکنه ، چندتا چندتا می فرسته داخل و فقط میگه بدویین،هیچی گوش نمی‌ده اگرم اعتراض کنی توهین می‌کنه و میگه برو یکجای دیگه

هما اسکوییان کیست ؟

دکتر زنان مشهد که اسم هم درآورده ولی هیچ رعایت بیمار رو نمیکنه و فقط بلده بگه من پزشکم شما بیماری یا ساکت شو حتی اگر توهین کردم و بدرفتاری کردم یا برو یکجای دیگه و اصلا حرف بیمار رو نمیشنوه که دردش چیه 

در نهایت هم بیمارش رو جلوی همه ریشخند می‌کنه 

هما اسکوییان متاسفانه پزشک نامدار مشهد در عرصه زنان که هیچ رعایت اخلاق و احترام بیمار رو نمیکنه ، چن ...

خب برو یکجای دیگه وقتی ازش ناراضی هستی دکترت رو عوض کن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خب برو یکجای دیگه وقتی ازش ناراضی هستی دکترت رو عوض کن

قطعا همین کار رو میکنم  ولی یک تشخیص اشتباه ایشون و بی توجهی که حرف و دردم و ریشخند کردن من جلوی همه دانش جون من رو می‌گرفت دیشب 

دکتر زنان مشهد که اسم هم درآورده ولی هیچ رعایت بیمار رو نمیکنه و فقط بلده بگه من پزشکم شما بیماری یا ...

خب عزیزم وقتی میبینی دکتر خوبی نیست عوضش کن 

چرا باید بری پیشش وقتی بیشعوره 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قطعا همین کار رو میکنم ولی یک تشخیص اشتباه ایشون و بی توجهی که حرف و دردم و ریشخند کردن من جلوی همه ...

تجربشو داشتم کوتاهی دکترم جون جنین۷ماهه ی منو گرفت دستمونم به هیچ جا بند نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔