2777
2789
عنوان

اونایی که نوزاد یه ماهه دارن مثل من دهنشون سرویس شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 50 پست
شیر خشکم میدم یکی دوبار ولی بعد اونم بازم شیر میخاد😕

اگر مطمئنی که سیر میشه و رفلاکس پنهان نداره پستونک میخواد

پستونک دوای درد پسر منم همش دوست داشت یه چیزی دهنش باشه پستونک میدادم جفتمون راحت بودیم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مطمئنی که سیر میشه و رفلاکس پنهان نداره پستونک میخوادپستونک دوای درد پسر منم همش دوست داشت یه چی ...

گاهی وقتا اونم پرت میکنه بیرون بازبونش 😐

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

وای یاد نوزادی بچه های خودم افتادم 

داغون تر از داغون بودم

رسما زندگی نداشتم 

تو شیردهی باید خوب غذا میخوردم ولی نمیتونستم غذا بپزم 

همه جا کثیف

خواب نداشتم حسرت یه خواب راحت تا دو سال تو دلم بود

خدا دیگه نیاره اون روزا رو

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دخترمنم دو ماهشه دکتر گفت زیاد شیر نده دل درد میگیره نمیتونه هضم کنه سعی کن بغلش کنی بگردونیش بذارش گهواره گفت پستونک بده ولی من ندادم کلا بچه ها بعضیا تا چهار ماهگی همینجورن کولیک دارن دکتر به من گفت شیر نخور هندونه خربزه حبوبات ممنوع باعث دل درد بچه میشه 

گاهی وقتا اونم پرت میکنه بیرون بازبونش 😐

پستونک صبر میخواد اینقدر باید بدی تا عادت کنه

با زبون پرت کردن ممکنه از رفلاکس پنهان هم باشه رفلاکس رو حتما پیگیری کن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای یاد نوزادی بچه های خودم افتادم داغون تر از داغون بودمرسما زندگی نداشتم تو شیردهی باید خوب غذا می ...

خیلی سخته واقعٲ منم هروقت میخام یه چیزی بخورم یاگریه میکنه نمیزاره یااینقد خوابم میاد بیخیالش میشم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
2810