2777
2789
عنوان

دیگه منی نمونده تموم شدم کلا توروخدا هرچی میدونین بگین ارومم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 52 پست
بقران حالم خیلی بد حتی جا ندارم گریه کنم هر طرف ادم حمام اتاق هیچ جا نمبتونم گدیه کنم خودنو خالی کنم ...

بچه ت چند وقتشه؟ 

منم تا سه چهار سال بعد از مادر شدنم اصلا یه آدم دیگه بودم😩همه ش خسته و عصبی و ناراحت 😭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن میدونی دلخوشی ندارم میفهمی چی میگم خب وقتی شوهرم دوسم نداره و باهام خوشنمیگذرونه چ کنم

باید باهم حرف بزنید 

درد و دلهات رو پیامک کن براش بخونه 

شاید ایشون در گیر کار و پول در اوردن شده عزیزم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

عزیزم مبارکه بچتون .درست میشه .زابمانتون وی بود شکم بند ببندبد شکمتون صاف تر بشه

باشکاهم بنظرم از۳ماهگی شروع کنید دیگه کلا دو ساعته بچتو پیش مادرت یا همسرت بزار هفته ای۳روزشو برو چیزی نیس

بچه ت چند وقتشه؟ منم تا سه چهار سال بعد از مادر شدنم اصلا یه آدم دیگه بودم😩همه ش خسته و عصبی و نارا ...

بچه داری هم سخته خب 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

عزیزم بعد زایمان این حسا طبیعیه حساس شدی 

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
باید باهم حرف بزنید درد و دلهات رو پیامک کن براش بخونه شاید ایشون در گیر کار و پول در اوردن شده عزیز ...

عزیزم ی چی میگم راس بگو تو شاید تجربه داری ینی شوهر بعد بچه دار شدن بچشو لیشتر دوسداره اخه شوهرم قبل خیلییی دوسم داشت😭نمیتونم قبول کنم

ن فک نکنم فقط این موضوع اذیتم میکنه تازه میگم میخوام بعد دوماه باشگاه برم میگت بشین بچتو نگه داد حس ...

زیاد باهاش صحبت نکن اگه حرفاش در این مورد ناراحتت میکنه. سعی کن تو محیط مثبت تری قرار بدی خودتو مثلا خانواده یا دوستات. نگران باشگاهم نباش تو خونه هم میتونی ورزش کنی دست وپا تو که نمیتونه ببنده. 

اومدن کوچولوتون مبارکه🤩پرازشادی و صدای ختده باشه بعداین توخونتون 

شاید داره اذیتت میکنه الکی حرصت بده و اینکه صد درصد حساس شدی و آقاهم درکی ازاین موضوع نداره 

تویه فرصت مناسب بهش بگو شرایط روحیتو یا وقتی خونه نیست حرفاتوضبط کن و براش ارسال کن بگو بهش احتیاج داری که این روزارو بگذرونی و برات قوت قلب بزرگیه 

انشاا.....این لحظه هام میگذره 🙏

عزیزم ی چی میگم راس بگو تو شاید تجربه داری ینی شوهر بعد بچه دار شدن بچشو لیشتر دوسداره اخه شوهرم قبل ...

نه گلم واقعا اینجوری نیست .....اصلا اینطور فکر نکن

عزیزم مبارکه بچتون .درست میشه .زابمانتون وی بود شکم بند ببندبد شکمتون صاف تر بشهباشکاهم بنظرم از۳ماه ...

عزیزم واقعا درس میشه ی ماه زایمان کردم واقعا خوب میشم؟شماهم اینطوری بودی

یک ماه عزیزم کای نکنه منم ابنطوری بمونم راهی نیس خلاص شم از این حس😭

من مطمئنم اون موقع افسرده بودم، اماهیشکی متوجه نشد و پیگیری نکرد که برم پیش روانپزشکی مشاوره ای چیزی 

به نظرم شماحتما برو، قول میدم حالت بهتر میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
2810