2777
2789

دختر خالم یه سال کمتره داره اقدام میکنه ولی باردار نشده البته نه خودش نه شوهرشم دکتر نرفتن ک ببینن مشکل چیه خیلی اهل ف ا و ل  و اینچیزاست همش میگه ف   ا و ل گرفتم قرانی و قهوه و اینه و اینا گفته یه نفر برات طلسم و دعا گرفته ک باردار نشی قوی هم هست من ک اصلا باور نکردم چون حس میکنم شوهرش مشکل ناباروری داره البته حدس میزنم هی میگه شک دارم ب خانواده شوهرم ک برام دعا گرفتن ب نظرت چیکار کنم بهشم میگم برو دکتر میگه شوهرم حمایت نمیکنه ب نظرتون چجوری کمکش کنم روحیشم خیلی خرابه همش توهم توطئه داره

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رو چه حسابی حدس زدی که شوهرش مشکل داره؟! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگوبروآزمایش داروتقویتی بخورازین حرفا

بره دکتر دیگه اون آزمایش وسونومیویسه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اگه میخوای کمکش کنی سمت خرافات نبرش....امیدوارم دیر به حرفم نرسی...

من از اول بهش میگم برو دکتر هی میره پولشو بیخودی میده این چیزا

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40