2777
2789

کتاب زیاد خوندم خب

ژانر و سبک موردعلاقتون چیه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب زنان زیرک به توصیه خیلی ها شروع کردم و الان میگم ای کاش زودتر میخوندم پادگست هم پادگست های حسین ...

واسه قبل ازدواج خوبه بخونیم؟

کاربری دست دو نفر!یکی ازدواج کرده یکی مجرد😁📍سن ۲۶ ۱۸
واسه قبل ازدواج خوبه بخونیم؟

عالیه عالی

هر خانومی باید بخونه چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج قبل ازدواج بخونید چه بهتر

چون کتاب نویسندش خارجی هست یه سری مطالبش با ایران یکی نیست نمیشه انجام داد ولی بیشترش به درد بخوره 

مثلا یه جا میگه هیچ وقت وقتی با طرف مقابل رفتید بیرون نگید دماغم بده میخوام عمل کنم هیچ وقت نگید جاییم بده این اعتماد به نفستونوبه چشم فرد مقابل میاره پایین 

عالیه عالیهر خانومی باید بخونه چه قبل ازدواج چه بعد ازدواج قبل ازدواج بخونید چه بهترچون کتاب نویسندش ...

ممنون ازتون ک وقت گذاشتین

کاربری دست دو نفر!یکی ازدواج کرده یکی مجرد😁📍سن ۲۶ ۱۸