مامانا من پسرم دوسالشه حرف نمیزنه ببرم مهد یا گفتار درمانی
کسی مهد ساعتی شرق تهران میشناسه
کسی بوده از گفتار درمانی نتیجه گرفته باشه
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
برای گفتار درمانی خیلی زوده.دایره لغاتش کامل نشده.ببرش مهد ببین تاثیر میذاره اگه نذاشت بعد به فکر د ...
اخه مهد ساعتی نیست
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
نه فقط مامان بابا اونم به بالاش نمیگه بابا تو خونه با خودش که بازی میکنه میگه بابا بابا بابا
عزیزم دوسال چیزی نیس یکم صبر کن بچه ها متفاوتن خواهر من ۲۳ سالشه تا ۳ سالگی حرف نزده مشکلیم نداره اون موقع هام لکنت و هیچی نداشته فقط دیر به حزف زدن اومده
کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دوسال چیزی نیس یکم صبر کن بچه ها متفاوتن خواهر من ۲۳ سالشه تا ۳ سالگی حرف نزده مشکلیم نداره او ...
من خیلی میترسم همش فکر میکنم نکنه مشکلی داشته باشه
عزیزم پس ببر گفتار درمان ،اونجا بهت میگه چند جلسه باید بری،تمرین هارو خوب کار کن با بچه،فک منم تقریبا همون هزینه هم میشه،من گفتار درمان خوب سمت فاطمی میشناسم عزیزم.بچه اونجا بود اصلا آوا نداشت کامل حرف زد ،
خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمیدانی چ اندازه دل انگیزی💝