2777
2789
عنوان

مهد ببرم یا گفتار درمانی

162 بازدید | 20 پست

مامانا من پسرم دوسالشه حرف نمیزنه ببرم مهد یا گفتار درمانی 

کسی مهد ساعتی شرق تهران می‌شناسه 

کسی بوده از گفتار درمانی نتیجه گرفته باشه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تقریبا برای گفتار درمان زوده،اما محیط مهد باید خوب باشه،خیلی توجه کن ،یکی از قل ها حرف نمی‌زد خوب ،بردم واقعا عالی بود خداروشکر ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
هیچی نمیگه؟؟؟

در حد مامان بابا 

به باباش نمیگه بابا راخ می‌ره تو خونه میگه بابا بابا

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

عزیزم دوسال که چیزی نیس هربچه ای متفاوت نگران نباش به محیطم ربط داره اگه تک فرزند باش اطرافش ادامای کمی باشن یا بیرون رفتنانش تاثیر داره یکم فرصت بده بعد ببر گفتار درمان 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
گفتار درماندختر خالمو بردن گفتار درمان نتیجش رو مخههههدیگه خیلی حرف میزنه🤣🤣🤣تازه جدیدا زده تو فاز ...

عزیزم چند سالگی بردن 

تا چند سالگی حرف نمیزد

در حد مامان بابا به باباش نمیگه بابا راخ می‌ره تو خونه میگه بابا بابا

کلمه های ابتدایی هم نمیگه؟

مامان بابا دایی دد نم نم بریم بده همچین چیزایم نمیگه؟

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
عزیزم تقریبا برای گفتار درمان زوده،اما محیط مهد باید خوب باشه،خیلی توجه کن ،یکی از قل ها حرف نمی‌زد ...

اخه مهد ساعتی پیدا نمیکنم

کلمه های ابتدایی هم نمیگه؟مامان بابا دایی دد نم نم بریم بده همچین چیزایم نمیگه؟

نه فقط مامان بابا 

اونم به بالاش نمیگه بابا تو خونه با خودش که بازی می‌کنه میگه بابا بابا بابا

سه سالگی بردن لکنت زبون داشت افتضاح اصلا رنگارو تشخیص نمیداد. گوشه گیر بود

الان کاملا خوب شده