2777
2789

متاهلی؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه فیلم میبینم

به کارای خونه میرسم

چندتا گل و پرنده نگه میدارم

کتاب میخونم و اشپزی میکنم و شیرینی میپزم

من درونگرام و اکثرا خونه ام اینام کارایی هستن که معمولا انجام میدم

متاسفانه

مگر وضع مالی همسرت بد؟

یا شما سن کم اعتماد نداره نگران؟

یا شکاک همسرت؟

روابط عاطفی و ارتباط کلامی چطور؟ چقدر قدرت نفوذ دارید برای هم اینا مهمه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
مگر وضع مالی همسرت بد؟یا شما سن کم اعتماد نداره نگران؟یا شکاک همسرت؟روابط عاطفی و ارتباط کلامی چطور؟ ...

وضعش متوسط اعتمادم داره سنم۲۴ رابطه عاطفی از وقتی بچه اومده اونو فقط دوسداره عزیزم منو هیچ حساب نمیکنا

وضعش متوسط اعتمادم داره سنم۲۴ رابطه عاطفی از وقتی بچه اومده اونو فقط دوسداره عزیزم منو هیچ حساب نمیک ...

چون رابط آدم بعد بچه دچار چالش میشه از هرفرصت برای بودن باهم شده در حد دو کلمه صحبت فرصت غنیمت بدونید شما باهمه دغدغه قطعا می تونید چون زن ظرافت محبت بیشتری میتونه از خودش نشون بده