2777
2789

سلام خانوما من زایمان اولم طبییعی بودم کلاس یوگا و استخر بارداری میرفتم اما الان نتونستم برم.الان هفته ۳۷ هستم.

از دوترم پرسیدم ورزش رو توپ رو گفت انجام بده اما نگفت چه جوری خلاصه از دوستم و جاریم پرسیدم بهم گفتن ورزش ها رو ولی امروز بهداشت بودم گفت خطرناک ممکنه کیسه آبت پاره بشه چون متخصص نیست...

میخواستم تجربه شما رو بدونم تو خونه ورزش کردین؟چه ورزش هایی؟

عزیزم میشه دعا کنی،یکشنبه میرم دکتر میشه دعا کنی دکتر بگه نی نی سالم تو دلمه 🥲

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم.انشالله که سالم و صالح باشه.

مرسی خوشگلم 

من تازه آزمایش دادم قراره یکشنبه برم دکتر کمرم در. می‌کنه خیلی نگرانم😭

عزیزم درسته میگن تو بارداری زیاد حموم نباید رفت؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
مرسی خوشگلم من تازه آزمایش دادم قراره یکشنبه برم دکتر کمرم در. می‌کنه خیلی نگرانم😭عزیزم درسته میگن ...

آره خب زیاد نرو حموم.استراحت کن.نیاز باشه بهت شیاف میده.نگران نباش مشکلی نیست

آره خب زیاد نرو حموم.استراحت کن.نیاز باشه بهت شیاف میده.نگران نباش مشکلی نیست

دعا کن اجی دعا کن چیزی نباشه خیلی نگرانم 

گلم بهتره پیاده روی بیشتر انجام بدید

میتونید روی توپ بشینید و یکم و اروم لگنتون تکون بدید حالت دایره مانند

ولی پیاده روی خیلی موثره

کف پاهاتون بهم بچسبونید و یکم قسمت رون بالا پایین کنید 

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
دعا کن اجی دعا کن چیزی نباشه خیلی نگرانم

هیچی نیست از الان بخوای ناراحت باشی سخت میگذره که...منم اولش یه کم لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت بچه ای که بخواد میمونه برو با خیال راحت زندگی تو کن.انقدر قوت قلب گرفتم از حرفش....

مرسی عزیزم.لطف کردی.شما تو خونه انجام میدادین؟

بله عزیزم 

ولی از ۵ ماهگی پیاده روی داشتم و از ۸ ماهگی ورزش روی توپ و سایر ورزش ها

کف پا که گفتم باعث میشه لگنتون باز بشه

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
گلم بهتره پیاده روی بیشتر انجام بدیدمیتونید روی توپ بشینید و یکم و اروم لگنتون تکون بدید حالت دایره ...

راستش هوا گرمه پیاده روی برام سخته.احساس میکنم پایین هم اومده برام سخته.گفتم اگر بشه تو خونه انجام بدم

راستش هوا گرمه پیاده روی برام سخته.احساس میکنم پایین هم اومده برام سخته.گفتم اگر بشه تو خونه انجام ب ...

گلم من دوران بارداریم زمان کرونا بود و فقط توی خونه پیاده روی میکردم

ولی خیلی موثره

بله عزیزم ولی از ۵ ماهگی پیاده روی داشتم و از ۸ ماهگی ورزش روی توپ و سایر ورزش هاکف پا که گفتم باعث ...

مرسی گل.منم تقریبا به غیر از این چند هفته آخر پیاده روی و فعالیت زیاد داشتم.اونو انجام میدم یه کم لگن درد میگیرم.سر دخترم زایمان راحت و خوبی داشتم درد نکشیدم زیاد همش میگم خدا کنه اینم اینطوری باشه البته من سر دخترم چند باری استخر بارداری و یوگا رفته بودم سرش خیلی خوب تو لگن بود

مرسی گل.منم تقریبا به غیر از این چند هفته آخر پیاده روی و فعالیت زیاد داشتم.اونو انجام میدم یه کم لگ ...

گلم انشاالله که به راحتی و سلامتی زایمان کنی

اصلا استرس نداشته باش زیاد ورزش نکردی،هرچقدر میتونی انجام بده انشاالله که زایمان راحتی خواهی داشت