2777
2789
عنوان

بیمارستان الکی بستری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 72 پست
نه عزیز شیطونه فقط میخواد به شکم بخوابه همش غلت میزنه بعد بلد نیست برگرده گریه می‌کنه برم گردون. بال ...

کاش من پیشت بودم خودم نگهش میداشتم برات.

من عاشق بچه ام بک گراند گوشیم عکس بچه است.

ولی حتی بختم باز نمیشه چه برسه به اینکه مادر بشم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببرش یه دکتر خوب بچه شش ماهه شب باید خوب بخوابه حتما طفلک مشکلی داره گریه میکنه

نه عزیز شیطونه فقط میخواد به شکم بخوابه همش غلت میزنه بعد بلد نیست برگرده گریه می‌کنه برم گردون. بالش هم میزارم آنقدر وول میخوره که خودشو بیدار کنه گریه کنه 

مامان من دوتا بچه رو نگه میدارم تا من برام سر کار تازه بهش غر هم میزنم.ممنون میشم واسه سلامتی مامان ...

بنظرم اینجا جای مناسبی برای این جمله نبود

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
فدات بشم ولی من اصلا دختر خوبی واسش نیستم خیلی بهش غر میزنم متاسفانه اخلاقم بد

تو تاپیک هام هست. من وقتی میرم خونه مامانم داره تر و له تر برمیگردم... ببین مثلا من خوابم میاد دارم میخورم تو در و دیوار زودتر من شب بخیر میگن همگی میرن جاشون میخوابن. بعد من تا صبح دویست بار بیدار میشم. اینجا سوال کردم همه گفتن چقدر پرتوقعی و فلان😑