2777
2789
عنوان

این عشق و نفرت قشنگ معلومه فیکه

313 بازدید | 13 پست

هر سری به دوتاشون میگه بیایین تو استوری باهم دوست شین به دوتام میگه برینید بهم 

الان اون دوتا زهرا و علی ار زد چه ربطی دارن بهم یبار برنامه میریزه رل بزنن بعد کات کنن

الان نوبت روشنا و بهزاده از اولین قسمت برنامه داشتن گوه میزدن بهم الان پسره فاز برداشته وای از دست دادن عشق سخته 

یا اون علی لاته و مهرناز ی دختر مگه میتونه انقد خر باشه؟ هی یارو برینه بهش این بیافته دنبالش اصلا عقل نداری یه رفیق نداری بهت درست و غلط بگه

تکبیر  

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

از اول تا اخر کامنتت فحشه که.... حیف نیست زبونی که میشه باهاش کلی حرف خوب زد رو کثیف کنی..... دنبال کردن این بلاگرا هم اعصاب خوردیش برا فالووراست پول پارو کردنش برا خودشون.... نکنید... نکنید.... نکنید

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اروم باش

نمیتونم 🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨🫨بهم دم نوش بدین

2805
از اول تا اخر کامنتت فحشه که.... حیف نیست زبونی که میشه باهاش کلی حرف خوب زد رو کثیف کنی..... دنبال ...

هرچیزی یه لحنی داره خب 

مطلب کوچه بازاری با همون لحن نوشته میشه 

عزیزم من این برنامه رو میبینم و خیلی دوستش دارم ، آخه اگر کامل ببینی برات جذاب میشه اتفاقا الان علی ...

اخه احساس میکنم واقعی نیس 

اخه احساس میکنم واقعی نیس

,ولی من حس میکن واقعیه اگر قسمت دوم رو دیده باشی اونجایی که علی صفری دعوت میوفته صورتش قرمزه و تمام رگاش زده بیرون

یا هفته پیش رفتن شمال یرای فیلمبرداری آتیش سوزی شد و سیل شد برگشتن خود اشکان گفت خیلی ضرر کردم کلی وسیله اجاره کردیم و خسارت دادیم و ...

,ولی من حس میکن واقعیه اگر قسمت دوم رو دیده باشی اونجایی که علی صفری دعوت میوفته صورتش قرمزه و تمام ...

اخه الان بهزاد یهو فاز عشقی گرفته چرا اون کلا از این دختره بدش میومد 

اخه الان بهزاد یهو فاز عشقی گرفته چرا اون کلا از این دختره بدش میومد

اکس دیت بهزاد و روشنا رو دیدی؟بهزاد کلا آدم عجیبیه ، من که دیشب دیدم خیلی بدم اومد ازش اتفاقا همس روشنا رو مسخره میکرو که اومدی کافه پول قهوه نداشتی و ... بهزاد کلا نرمال نیست و حرکاتش به یک مرد ۳۰ ساله نمیخوره

ولی علی صفری رو دوست دارم خیلی خوشم میادازش حد و مرز داره برا خودش

اکس دیت بهزاد و روشنا رو دیدی؟بهزاد کلا آدم عجیبیه ، من که دیشب دیدم خیلی بدم اومد ازش اتفاقا همس رو ...

اره دیگه سر همون یهویی الان میگه عشقت بره با یکی دیگه حتی یبارم نشون نداد خوشش میاد فقط تیکه انداخت

از اول تا اخر کامنتت فحشه که.... حیف نیست زبونی که میشه باهاش کلی حرف خوب زد رو کثیف کنی..... دنبال ...

دقیقا 👏 👏

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!