2777
2789

خدایی چرا شما شخصیتتون میارین پایین؟ گفتن ن من اطلاعی ندارم و این میدونم بهترین کار زدن واکسن کار سختی؟ چرا هرکسی تاپیک میزنه بهش حمله میکنید واقعا؟ خوشتون میاد به بقیه حمله کنید فرهنگتون اینه؟ واکسن زدن بقیه ب من تو چه ربطی داره ک میگید ب ما ربط داره چرا وقتی فرهنگ مجازی ندارین اصلا گوشی میگیرین دستتون اصلا چجوری ادا شخصیت فرهنگ تربیت میکنید؟ اینطوری میخواین نسلتون بافرهنگ بزرگ کنید 

زشنه مثلا زنید مادرین این چ طرز برخورد؟ چه رطرز رفتار  یاتوهین میکنید یا تکیه میندازین یا حمله میکنید 

قصد توهین ندارم ب کسی ولی چه طرز رفتار چجوری اینطوری میرین تواجتماع 

واقعا خجالت میکشم بگم از هم نوع همچین ادمایم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اجتماع هم همیننحمله میکنن

واقعا زشته بخدا من اصلا خجالت کشیدم یه زن برگرده ب هم نوع خودش اینطوری بگه و بعد ادا شخصیت کنن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یکچیزایی مثل واکسن نزدن اگه تو جامعه رواج پیدا کنن کل جامعه به خطر میفته نه فقط دو سه نفر فقط هم به ...

من حرف شما قبول دارم ایا باتوهین حرف رکیک این کار درسته؟طرف سوال پرسیده شما تاپیک ندیدن ۲ تاادم درست توش حرف نزدن  فقط توهین بوده

یکچیزایی مثل واکسن نزدن اگه تو جامعه رواج پیدا کنن کل جامعه به خطر میفته نه فقط دو سه نفر فقط هم به ...

فقط واکسن زدن نیست

انسان موجود اجتماعیه و هر کاری تو اجتماع کنه روی دیگران اثر میزاره

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

من نه تو رو میشناسم نه میدونم مردی زنی چی هستی، طرف تاپیک زده راحب واکسن خودش شروع کرده که از تاپیکم برو بیرون و فلان، بعد شما ده بار به من توهین کردی.

خداییش واکسن زدن با نزدن بقیه شخصیه؟!!!! الان شپش که سالها بود تو ایران وجود نداشت باز پیدا شده

آبله دوباره پیدا شده

وبا و هزار جور مریضی که ریشه کن شدن پیدا شده

بعد تو اومدی گیر دادی به من؟!!! خجالت نمیکشی؟!!! امیدوارم عواقب همین واکسن نزدن بقیه چنان دامنتو بگیره ببینم میای انقد باز بهم توهین کنی؟!! آخه مگه اصلن من تورو میشناسم که دیگه ول کن من نیستی؟!! خدا میدونه کجا بزرگ شدی انقد بیتربیت و عقده ای و روانی هستی، به تاپیک بود تموم شد چرا ول نمیکنی، بیماری؟!! مشکل روحی داری؟!! 

بابا ول کن دیگه، انقد روانی بازی درنیار. من با صاحب اون تاپیک تهش یه صحبت عادی داشتیم و تموم شد تو این وسط چی میگی؟!!

بدددددبخت به خونواده یبیچارت، چه میکشن از دستت، بدبخت به کسایی که مجبورن تو رو هر روز تحمل کنن. خدایی نگا سر به قضیه ساده دیگه ول کن نیستی.

اصلن سلامت روان نداری، کاش بخاطر خودتم شده به مدت بری دکتر دارو مصرف کنی. لابد مدام صدا میومد توی سرت که باز اومدی تاپیک زدی راجبش.

اونجا محلت ندادم چون مشخص بود آدم مشکل داری هستی، اما با تاپیک زدن دبگه ثابت کردی مشکلت حاده. خدا شفات بده جدی، بخاطر اطرافیان بیچاره ت

یا خدا. واکسن نزدن ترویج ندین. تازه از سرخک و عوارضش راحت شدیم نسل مامان برذگا رو نگاه کن کور شدن. چرا میخواین از نو روی کار بیارینش

با اینکه میگیم مردا بد دهنن ولی متاسفانه بیشتر دعوا و حرفای بی منطق و توهینو اینجا دیدم 

نمیدونم بحث شما سر چیه ولی اینجا امثرا فک میکنن عقل کل هستن 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺