2777
2789
عنوان

درپیرو تایپک اون خانوم درمورد واکسن

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 26 پست

دیگم روی من ریپلای نزن. اگرم باز صدا اومد توی سرت که فلان کارو بکن یه سرچ بزن برو اورژانس بیمارستان اعصاب و روان شهرتون، بجای تاپیک زدن.

بعضی پدرمادرا بیچاره ها ممکنه خیلی هم آدمهای خوب و معقولی باشن، اما با یه بچه ی بیمار و مشکل دار، فقط لعنت براشون میره. من اینو میدونم و نمیگم  اون بیچاره ها بد تربیتت کردن، ممکنه اونام دلشون خون باشه از دستت، اما دارم بهت میگم اگر توی تاپیکی حرفی زدی و توهینی کردی و جوابتو نگرفتی، بس کن. انقدر بیشعور بودن بخدا برام عجیبه.

یه بار دوبار توهین کردی محلت ندادم، حتمن باید نشون میدادی روانی هستی؟!!! 

کاش میدونستم کجا بزرگ شدی جدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضیه چی بوده؟واکسن چی؟

یه خانمی راجب واکسن نزدن پرسید، ما هم گفتیم نزدنش درست نیست و بحث درست شد، صاحب این تاپیک منو ریپلای زد و کلی فحش داد من محلش ندادم، باز دوباره ریپلای کرد و فحش داد باز گفتم یا علی این روانیه باز محلش ندادم

الان دیدم جوابشو ندادم اومده تاپیک زده!!!! 

یه خانمی راجب واکسن نزدن پرسید، ما هم گفتیم نزدنش درست نیست و بحث درست شد، صاحب این تاپیک منو ریپلای ...

واقعا نمیدونم چرا آدم باید بدصحبت کنه حتی مخالف ی نظری باشه واقعا زشته این کار

واقعا نمیدونم چرا آدم باید بدصحبت کنه حتی مخالف ی نظری باشه واقعا زشته این کار

بابا اون تاپیک تموم شد، چرا باید یکی بیاد باز تاپیک بزنه، خداشاهده اونجا جوابشو ندادم دوبار، گفتم حالا با استارتر کلی بحث و دعوا کردیم استارتر بهم گفت مخالف واکسن نزدن هستی از تاپیکم برو بیرون منم گفتم بتوچه برم یا نرم

دیگه این دختره ول کن نیست هییییی ریپلای و توهین. جواب هم ندادم میاذ تاپیک میرنه

توهین و بی احترامی درست نیست.

اما واکسن نزدن هم یه مسئله شخصی نیست چون رواج پیدا کردنش تمام جامعه رو درگیر می‌کنه پس باید تا جایی که درتوانمون هست کسایی که به این موضوع اهمیت نمیدن رو توجیه کنیم.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
با اینکه میگیم مردا بد دهنن ولی متاسفانه بیشتر دعوا و حرفای بی منطق و توهینو اینجا دیدم نمیدونم بحث ...

توی تاپیک رفتم فقط خانوم فهش میدادن اسی ک من واکسن نزنم مثل واکسن کرونا ک خیلیا نزدن فقط موندم اینا مادرن؟ از دوتا ادم درس حرف نزدن همشون فهش موندم اینا چجور مادراین 😐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
واکسن نزدن واقعا حطرناکه .فکر کن دوباره سیاه سرفه سرخک سرخجه دوباره اپیدمی بشه .وحشتناکه

درسته ولی توفک کن دوتا ادم درس حسابی نبود منطقی حرف بزنه همشون فقط فهش😐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
توهین و بی احترامی درست نیست.اما واکسن نزدن هم یه مسئله شخصی نیست چون رواج پیدا کردنش تمام جامعه رو ...

تواون تاپیک ۲ تاادم درس حسابی حرف نزد باورت میشه همشون فهش 😐حالا الان اینجا میگن اره واکسن ما زدیم فلان توواقعیت هیچ کدومشون سرسوزنی ن بلدن درس حرف بزنن ن چیزی واقعا تاپیک من خجالت میکشم بگم ازنوع این خانومایم ک فهش میدن

خسته نباشی خواهر .زیاد نوشتی،😬

داخل همون تاپیکم فهش داد الان اومده اینجا ادا فیلسوف واقعا منوخجالت میکشم بگم اینا زنن و مادر اینده نسلی ک بخواد بااین جماعت رشد کنه بزرگ بشه  فاجعس