2777
2789
عنوان

آخه اینو ببینید🥹🥹 عکس🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 49 پست
چه کار خوبی می کنید. 🥺ان شاء الله خودتون و دخترتون در پناه قرآن کریم باشید همیشه. شاید فرسنگ ها با ...

ولی ادامه ندادم متاسفانه خیلی منو پیچوندن بهم دروغ گفتن مسئولین اون دارلقران خیلی دل زده شدم بهم گفتن مدرک میدیم مادرم شاهد بود ک مدرک میدادن چن ماه پیش الان بخاطر پول همه کار میکنن باید ۳جلد تمام کنه تا مدرک بدن ۳برابر پول ولی من نزاشتم بیشتر از این ب شعورم توهین بشه آوردمش بیرون از اونجا مسیر خیلی دور بود و دو بار باید سوار میشدم واقعا سرویس شدم تو اون ۶ماه دریغ از یه مدرک 

بعدشم باردارشدم و نرفتم ببرمش گفتم بچم بزرگتر بشه یه دارلقران دیگه میفرستمش تا جلد دوم و سوم تمام کنه

واقعا متاسفم براشون حتی بابت قرآن هم کلی پول میبرن و سر مردم شیره میمالن ب چ جراتی

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
چه کار خوبی می کنید. 🥺ان شاء الله خودتون و دخترتون در پناه قرآن کریم باشید همیشه. شاید فرسنگ ها با ...

قربونت برم من واقعا خیلی خوبه کلاس قران بخصوص برا بچه ها یکی قرآن یکی زبان

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قیمت بالا نمیگم.بین اطرافیانم خوبه ولی چندروزه مجازی شروع کردم هنوز خوب نیست

عجله نکن وقت می‌بره تا جا بیفتی ولی مطمعن باش از طریق مجازی هم میتونی بفروشی