2777
2789

من تی اس اچ رو زده بود ۴.۵۸

یعنی کم کاره یاپرکار؟

علائمم هم تپش قلب و احساس شدید گرما و ضعف و سنگینی بود؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

این عدد نزدیک به کمکاره...ولی نه خیلی...دکتر رفتی نشون دادی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این عدد نزدیک به کمکاره...ولی نه خیلی...دکتر رفتی نشون دادی؟

من حامله بودم این عدد بود 

بچمم مرد یعنی بخاطر این تیروئید بوده؟؟

دکتر کفته بود تکرار کنم ازمایشو

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
کم کاره

من حامله بودم این عدد بود 

بچمم مرد یعنی بخاطر این تیروئید بوده؟؟

دکتر کفته بود تکرار کنم ازمایشو

من حامله بودم این عدد بود بچمم مرد یعنی بخاطر این تیروئید بوده؟؟دکتر کفته بود تکرار کنم ازمایشو

نمیشه قطعا گفت بخاطر اون بوده اما تیرویید رو تو بارداری باید خیلی جدی بگیری باید حتما قبل ازبارداری کنترلش کنی و موقع بارداری هم ازش غافل نشی اینطوری هیچ مشکلی پیش نمیاد اما اگه اهمیت ندی باعث سقط و یا مشکل در جنین میشه نترس منم کم کاری دارم خیلی راحت تحت کنترل بودم و بچمم سالم به دنیا اومد 

من حامله بودم این عدد بود بچمم مرد یعنی بخاطر این تیروئید بوده؟؟دکتر کفته بود تکرار کنم ازمایشو

خوب تکرار کردی؟اگه میخوای بچه دار بشی حتما تیروئیدتو چک کن و اگه لازم شد داروشو بخور.چون روی رشد مغز و اعصاب بچه خیلی تاثیر میذاره و توی بارداری هم باید مدام چک کنی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

نمیشه قطعا گفت بخاطر اون بوده اما تیرویید رو تو بارداری باید خیلی جدی بگیری باید حتما قبل ازبارداری ...

پس من چرا بچم اینجوری شد 

ذخیره آهنم هم پایین بود 

نمیدونم سردر گمم

خوب تکرار کردی؟اگه میخوای بچه دار بشی حتما تیروئیدتو چک کن و اگه لازم شد داروشو بخور.چون روی رشد مغز ...

خواهر منم کم کار بود اما زیر نظر دکتر بود و مشکلی برای خودش و خواهرزاده ام پیش نیومد.نگران نباش.

خوب تکرار کردی؟اگه میخوای بچه دار بشی حتما تیروئیدتو چک کن و اگه لازم شد داروشو بخور.چون روی رشد مغز ...

فرصت نکردم  فورا قلب بچم ایست کردو رفتم بیمارستان 

بنظرت بخاطر این بوده یا ذخیره کم آهن؟ آخه دکترا چیزی نمیگن

خواهر منم کم کار بود اما زیر نظر دکتر بود و مشکلی برای خودش و خواهرزاده ام پیش نیومد.نگران نباش.

من بچمو از دست دادم عزیز 

گفتن خون رسانی کم بود و آب دور کیسه کم شده

فرصت نکردم فورا قلب بچم ایست کردو رفتم بیمارستان بنظرت بخاطر این بوده یا ذخیره کم آهن؟ آخه دکترا چی ...

نمیدونم...ازشون بپرس خوب..گاهی هم چند تا عامل با هم ممکنه اثر بذارن ....اما ازشون بپرس تا برای بارداری بعدی مشکلی پیش نیاد برات

من بچمو از دست دادم عزیز گفتن خون رسانی کم بود و آب دور کیسه کم شده

عزیزم...متاسفم....ان شالله  که خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهت بده...فقط سعی کن زیاد ۵صه نخوری و روحیه تو خوب حفظ کنی و کارای درمانت هم حتما پیگیری کنی تا دوباره مشکلی پیش نیاد.