2777
2789
عنوان

کد پنج فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4855 بازدید | 147 پست
چیز خاصی نداشت رفتم اونجا مشکلاتمو گفتن و دلیل اوردم‌و نوشتو ی برگه هم داد بهم دلایلمو بنویسم امضا ب ...

الان ورودی ابانی یا بھمن؟  منم رفتم مصاحبہ ب من نگفتن قبولم۔ گفتن جواب اذر میاد۔    حسابداری قبول شدم۔ نمیدونم برم یان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ورودی ابانی یا بھمن؟ منم رفتم مصاحبہ ب من نگفتن قبولم۔ گفتن جواب اذر میاد۔ حسابداری قبول شد ...

کدوم استانی انگار استان به استان زمان اعلام نتایج فرق میکنه راستی منم حسابداری قبول شدم نمیدونمبرم یا نه

کدوم استانی انگار استان به استان زمان اعلام نتایج فرق میکنه راستی منم حسابداری قبول شدم نمیدونمبرم ی ...

میگن بری۔ بد انصراف بدی ھزینہ انصراف باید بدی درست؟   من پشت کنکوریم نمیتونم ریسک کنم دیگہ

میگن بری۔ بد انصراف بدی ھزینہ انصراف باید بدی درست؟ من پشت کنکوریم نمیتونم ریسک کنم دیگہ

♦️ سوال شما👇🏻

سلام وقتتون بخیر

من برای گزینش مجدد فرهنگیان دعوت شدم ولی انتخاب رشته کردم

میخواستم بدونم در صورتی که تو گزینش پذیرفته بشم از انتخاب رشته حذف میشم یا اینکه قبولی انتخاب رشته هم برام میاد و اون وقت حق انتخاب دارم

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ 👇🏻

قبولی فرهنگیان هیچ تداخلی با انتخاب رشته الان یا حتی قبولی روزانه نداره و مشکل ساز نمیشه . در صورت قبولی مکاتبه بین دو دانشگاه انجام میشه و شما مجوز ورود به فرهنگیان رو دارید پس باعث محرومیت نمیشه . حتی دوستانی که کد ۵ خوردن اکثرا بهمن میتونن وارد فرهنگیان شن و هیچ دلیل برای محرومیتشون از فرهنگیان نیست حتی اگر رشته روزانه قبول بشن مهرماه

اره مشکل منم تقریبا همین بود مشارکت اجتماعی کم گفت تو مصاحبه ازت پرسیدن نماز های یومیه میری مسجد گفت ...

من هنوز نرفتم پیگیری مجدد ،گفتم بزار یک ماه بشه بعد برم ،الانم رتبم خوب بود سراسری دانشگاه خوب دراومدم .ولی حتما می‌خوام برم ببینم جواب میدن بهم یانه .

اره ممنون میشم اگه بهم بفرستی کانال و اینکه میشه بدونم بره کدوم استانی ؟