2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 70 پست
پسره سالمهاینو چون حس ششمم گفتم

برای منم حدس میزنی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم که منم یه سوال بپرسم جواب میدی؟

بفرما

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
برای منم حدس میزنی؟!

هفته چندمی؟

احساسم بهم میگه برای شماهم پسره 

خیلی هم بخودتون و خانوادت ن شبیه ب خانواده پدرش نرفته

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
نه ولی زبونم ی احساسی دارم انگار حالت باد کرده ی قسمتش

دختره بچه ات

پسرهمون هفته اول دماغ ولبات ورم میکنه وخودت ودیگران میفهمن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اهاا 😁😁

حالارفتی حتمابهم خبربده

اگرعکس دماغ ودهنت رومیزاشتی خودم بهترتشخیص میدادم

فکر میکنی اخرِ عاقبت من چی میشه؟

خیلی پریشانی

خیلی تو خودتی اطرافت پر از انرژی های منفی

طالعت ب نظرم خوبه اسم خودتو مادرتو بگی درست میتونم‌بگم

یکی میاد تو زندگیت ازحال یک داری نجاتت میده

خانواده نسبتا خوبی داری یکی ب شدت دلش برات میسوزه

مدتیه سر درگمی احساسم میگه پای کسی در میانه شاید