2777
2789
سزارین دردش از طبیعی خیلی بیشتره .طبیعی دردش مال یک لحظس .سزارین اولش بی حسیه درد نداره ولی دردش مال ...

خودم سزارین شدم

اطرافیانمم همه طبیعی الان میگن غلط کردیم دیگه بچه نمیخایم 

اونم بخیه هاش درد میکنه تا چندروز نمیتونستن بشینن چی فک کردین خدایی از سزارین غول ساختین واسه خودتون

سزارین تا وقتی تو بیمارستانی هیییییچ دردی نداره بعدشم تا ۱۰روز درد داری بخیه هارو ک بکشی دیگ هیچ دردی نداری 

اطراف من هرکس طبیعی زایمان کرده بعدشم رفته عمل کرده رحمشو کشیده بالا و هزارتا کوفت دیگ ک همش بخاطر زایمان طبیعی بوده

بعدشم مگه قراره چندبار زایمان کنیم؟؟؟🤔🤔🤔

دستگاه جوجه کشی نیستیم ک سالی یبار بخایم بزاییم

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
خودم سزارین شدماطرافیانمم همه طبیعی الان میگن غلط کردیم دیگه بچه نمیخایم اونم بخیه هاش درد میکنه تا ...

حالا هم چنین میگی غول ساختیم که شما از طبیعی غول نساختین .معلومه طبیعی مزایاش بهتره که این همه علیهش هجمس

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا هم چنین میگی غول ساختیم که شما از طبیعی غول نساختین .معلومه طبیعی مزایاش بهتره که این همه علیهش ...

تویی ک تجربشو نداشتی حرف نزنی بهتره

هروقت تجربه کردی بیا بگو طبیعی خوبه

تویی ک تجربشو نداشتی حرف نزنی بهترههروقت تجربه کردی بیا بگو طبیعی خوبه

خواهر بنده چند قلو داشته .بعد سزارین شکمش دوباره شکافته شده خونریزی کرده .

خاله هام طبیعی کردند .دختر داییم هم .همه طبیعی .چون راحت تر میتونستند تکون بخورند.

خواهر بنده چند قلو داشته .بعد سزارین شکمش دوباره شکافته شده خونریزی کرده .خاله هام طبیعی کردند .دختر ...

چندقلو رو با یدونه مقایسه میکنی؟؟؟؟؟

خاهرت حتما انقد ک سرپا بوده نتونسته استراحت کنه بخیه ها وار رفته خونریزی کرده

وگرنه من اطرافم همچین چیزی ندیدم

تازه تو طبیعی احتمال این ک بچه ناقص بشه خیلی زیاده

من هیچ وقت این ریسک رو نمیکنم

ن والا

پس فیکه

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏
ینی بچه هایی ک شیر خشک خوردن ؟چ فرقی داره مگه

من برادر شوهرم شیر خشک خورده بقیه شیر مادر  از همهشون باهوش تره 

یکی از برادراشون تا ۴ سالگی شیر مادر خورده از همه کم هوش تره

ول کن حرفای بیخود رو 

من پسرم هم سیر منو خورد هم شیر خشک 

بقیه ی نوه های خانواده شوهرم همه شیر مادر خوردن فقط همشون از لحاظ هوشی پایین تر از پسر من هستن 

نه که من از خودم بگما از لحاظ درسی علمی میگم

وای والا سزارین اصن درد نداده با پمپ درد

اصلا پمپدرد لازم نیس

از دکتر پرسیدم گفت نمیخاد

تا حداقل ۱۲ ساعت ک هیچ حسی نداری بعد اونم اوردن شیاف گذاشتن واقعا دردی نداشتم حتی واسه بلند شدن از تخت و راه رفتن

فقط تو خونه یکم درد داشتم ک با شیاف خوب بودم

اونم چون سرفه میکردم جای بخیه ها درد میگرفت😫

چندقلو رو با یدونه مقایسه میکنی؟؟؟؟؟خاهرت حتما انقد ک سرپا بوده نتونسته استراحت کنه بخیه ها وار رفته ...

اتفاقا تخت خواب بوده .بیمارستان هم بوده.ولی خونریزی کرده ...بقیه فامیلامون هرکی سزارین کرده چند روز کامل خوابیده .طبیعی ها همون اول بسم الله راه رفتند .کم کم راه میروند‌.حتی دختر دایی ام ‌.بدنش ضعیف و لوس هم هست ...

منم تازه زایمان کردم دوماهی هست خوب چه کنم وقتی بچه شیر خودمو نمیخوره با رابط بزور میدم اصلا شیرم سیر نمیکنه نمی‌دونم اصلا با رابط واقعا میخوره بیشتر شیر خشک میدم خوب چه کنیم وقتی نمیخورن

2810