2777
2789
عنوان

گیتار

71 بازدید | 12 پست

میخوام گیتار کلاسیک بخرم ولی نمیدونم کدوم مدلش خوبه .یه چیزی میخوام که خیلی خوب باشه که دیگه نخوام عوضش کنم .تو رنج قیمتایه ۱.۷۰۰یا ۱.۷۵۰ باشه

چی پیشنهاد میکنید

برا من یاماها c40عه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مبتدی هستی رنج قیمت پایین خرید کن بعدها برو سراغ گیتارای 10 میلیونی. نمیشه بگی نمیخوام عوضش کنم. هرچیم گرفتی ببر استاد چکش کنه. توی گوگل بزن نکات خرید گیتار کلاسیک ویدیوهاش نکات کاربردی ای داره

من مارک دیاموند دارم راضیم

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
۱۷۰۰؟ تواین‌رنج‌هیچ‌گیتاری‌‌نداریم .

دوباره پولدارا اومدن🙄

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
دوباره پولدارا اومدن🙄

آخه واقعا خوب در نمیاد.. من خودم واسه شروع و مبتدی گیتار  1200 گرفتم دو سال پیش.. ولی عوضش کردم 

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)
آخه واقعا خوب در نمیاد.. من خودم واسه شروع و مبتدی گیتار 1200 گرفتم دو سال پیش.. ولی عوضش کردم

مبتدیه اگر علاقه ای نشون ندی زوره 10 میلیون

منم 1750 خریدم تا الان طوریش نبوده🥲

دوباره پولدارا اومدن🙄

چه‌ربطی‌داره ؟

گیتاراین‌قیمت‌اصن‌وجود‌نداره ‌

ازاون‌گذشته،وقتی‌داره‌وقتشو‌برای‌این‌کارمیزاره

باید‌باگیتاری‌شروع‌کنه‌که‌اذیتش‌نکنه‌،صداش‌خوب‌باشه .

بیشتراساتیدمیگن‌با یاماها شروع‌کنید،که‌اونم‌زیر۸تومن‌نیست

فکرکنم .

ازخـاکم‌میکِشم‌بیرون‌ریشمو‌ `        
مبتدیه اگر علاقه ای نشون ندی زوره 10 میلیونمنم 1750 خریدم تا الان طوریش نبوده🥲

صوای گیتار اولم خوب نبود خب

عوض کردم یکی 6 تومنی گرفتم خوب در اومد

. یه بار اومدم یه اسکناسِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂   ( چاکر همه نی نی سایتیا❤️)

ببین گیتار به‌ نظرم یاماها c40,c70عالیه

ولی تازه کاری میخوای از این ارزون ها بخر ولی سیم هاش پدر دستت در میاره بزنی خیلی اذیت میشی حتی سیم دیگه بندازی بازم اذیت میشی

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

دوباره پولدارا اومدن🙄

راست میگن نداریم الان ارزون ترینش که داغون و پدر دستت درمیاره۲خورده ای هستش

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

راست میگن نداریم الان ارزون ترینش که داغون و پدر دستت درمیاره۲خورده ای هستش

من تا الان با همونا کار کردم موردی نداشته با اینکه دست دو بود تازه

من تا الان با همونا کار کردم موردی نداشته با اینکه دست دو بود تازه

من الان۲ساله گیتار میزنم یکبار از اونا امتحان کردم پدر دستم درآورد درجایی که یاماها اینقد نرمه راحت میزنی